havadurum

30 Aralık PTT Açık Mı? Yılbaşı Öncesi PTT Çalışma Saatleri

Yılbaşı yaklaşırken, sevdiklerinize göndermek istediğiniz hediyeleri, kartları ve mektupları yetiştirmek için PTT’nin çalışma saatlerini merak ediyor olabilirsiniz. Peki, 30 Aralık PTT açık mı? Yılbaşı öncesi kargolarınızı yetiştirebilecek misiniz? İşte, PTT’nin resmi sitesinden alınan bilgilere göre 30 Aralık’ta PTT’nin çalışma durumu…

970

Yılbaşı için heyecanlı bir bekleyiş başladı. Yeni yıla girerken, sevdiklerinize sürpriz yapmak isteyenler, kargolarını göndermek için acele ediyor. Ancak, yılbaşı tatili nedeniyle PTT’nin çalışma saatleri değişti. Peki, 30 Aralık PTT açık mı? Yılbaşı öncesi kargolarınızı yetiştirebilecek misiniz? İşte, PTT’nin çalışma saatleri ve yılbaşı tatili ile ilgili merak edilenler…

30 Aralık PTT Açık Mı?

30 Aralık 2023 tarihi, resmi tatil olmadığı için PTT hizmet vermeye devam edecek. PTT, normal mesai saatleri olan 8.30-17.30 saatleri arasında çalışacak1. PTT Kargo ise hafta içi ve cumartesi günleri çalışmaktadır. Pazar günü ve resmi tatillerde hizmet vermemektedir2.

31 Aralık PTT Açık Mı?

31 Aralık 2023 tarihi, yılbaşı arifesine denk geliyor. Bu nedenle, PTT ve PTT Kargo yarım gün çalışacak. PTT, 8.30-12.30 saatleri arasında, PTT Kargo ise 9.00-13.00 saatleri arasında faaliyet gösterecek3. Bu saatlerden sonra, PTT ve PTT Kargo kapalı olacak.

1 Ocak PTT Açık Mı?

1 Ocak 2024 tarihi, yılbaşının ilk günü olması nedeniyle resmi tatildir. Bu nedenle, PTT ve PTT Kargo hizmet veremeyecek. PTT ve PTT Kargo, 2 Ocak 2024 tarihinde normal mesai saatlerine dönecek.

Yılbaşı öncesi kargolarınızı yetiştirmek istiyorsanız, 30 Aralık tarihine kadar PTT’ye başvurabilirsiniz. 31 Aralık tarihinde ise, PTT ve PTT Kargo yarım gün çalışacak. 1 Ocak tarihinde ise, PTT ve PTT Kargo kapalı olacak. PTT’nin çalışma saatleri ve yılbaşı tatili ile ilgili merak ettiğiniz diğer konular için En Yakın PTT sitesini ziyaret edebilirsiniz. (Haber Merkezi)

(HABER MERKEZİ)
Paylaş