30 Ağustos 2024 Cuma Günü burç yorumları!

Günün anahtar kelimesi: Sorgulamak! Bugün hem duyduğunuz, öğrendiğiniz her şeyi sorgulamak isteyebilirsiniz hem de sorgusuz sualsiz kabul edilen her konudan pişmanlık hissedebilirsiniz. 30 Ağustos 2024 Cuma günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

871

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Acil olarak halledilmesi gereken bir kaç iş, gün içerisinde sizi sıkıştırabilir. İnce eleyip sık dokumanız gereken konularda muhakkak bir başkasından da görüş almalı ya da yaptığınız her işi bir şekilde kontrol ettirmelisiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Çözmeniz gereken karmaşık ortamlarda, tecrübeli ve sakin bir tavır içerisinde olacak; olaylar kaosa dönüşmeden üreteceğiniz fikirlerle elinizi taşın altına koyacaksınız. Akşam saatlerinde ise evinizde misafir ağırlamaya hazır olun.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bir süredir aklınızı kurcalayan konular gün yüzüne çıkacak ve siz de ortaya çıkan sorunlar ile bizzat yüzleşme şansı bulacaksınız. Sandığınızdan daha karmaşık işler ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Uyku düzeninizde yaşanacak bazı sapmalar kendinizi her zamankinden daha yorgun hissetmenize neden olabilir. Hafta sonu öncesi yoğun bir tempo da sizi beklediği için iyi bir dinlenmeye ihtiyacınız var.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

İş hayatınızdaki bazı hamleleriniz başkaları tarafından yakından takip ve takdir ediliyor. Bu durumdan ileride büyük faydalar elde edeceğiniz aşikar. Karşınızdakilerin ne istediğini bilebilirseniz bu durum çok daha büyük bir avantaja sahip olmanıza yarayacak.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Gün içinde arkadaşlarınızla güzel vakit geçirip, uzun zamandır halletmeniz gereken kişisel projelerinizi tamamlayabilirsiniz. Doğru bir planlama ile tüm yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bilgilendirilmediğiniz bir konu ile ilgili olarak yaşayacağınız zorluklar ile başa çıkmanız gerekebilir. Siz elinizden geleni yapsanız da bazen başımıza gelecek olan her şey başkalarının ne yapacağına bağlı olabiliyor maalesef.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bugün sizin için şansınızın bol ve açık olduğu bir gün olacak. İşleriniz sanki bunca zamandır bu günü bekliyormuş gibi hallolacak ve üstelik maddi anlamda da ufak çaplı bile olsa kazançlar elde edeceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Yay burçları bugün hiçbir konuda acele karar vermese çok iyi olacak. Özellikle de imza gerektiren evraklarda gerçekten çok dikkatli olunmalı. Eğer bu süreci atlatabilirseniz, iş hayatınız için büyük avantaj elde etmiş olacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Yerinde saymak hiç size göre değil. O yüzden durağan her durum sizi köreltiyor. Kendi projelerinizi bir an önce gün yüzüne çıkartmalısınız. Böylelikle iş ve özel hayatınız hareketlenecek.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Hiç beklemediğiniz kişilerden kişisel düşmanlıklar sezebilirsiniz. Siz her ne kadar insanları kendiniz gibi bilip; ona göre davransanız da dış dünyanın gerçekleri hiç de böyle değil. Bu yüzden özellikle ağzınızdan çıkan her kelimeye dikkat edin.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Büyük emek verdiğiniz projelerde iyice sona yaklaştınız. Nihayet çok kısa bir süre içerisinde çabalarınızın karşılığını alacak ve istediğinize en yakın sonucu elde etmenin keyfini çıkaracaksınız.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş