3 Eylül Salı Günü burç yorumları!

3 Eylül Salı günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

516

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Gün içerisinde öğreneceğiniz bazı şeyler sizde midenize yumruk yemişsiniz hissi uyandırabilir. Her ne olursa olsun ruh sağlığınız için sakinliğinizi korumalı ve ani tepkiler vermekten mümkün olduğunca kaçınmalısınız.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Geri dönüşü olmayan başlangıçlar bu hafta sizi bekliyor olabilir. Her ne kadar tüm kararları siz alamayacak olsanız da bu yeni oluşumların bir parçası olacak ve ilerleyişinizi bunun üzerinden devam ettireceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bugün iş saatleri dışında arkadaşlarınızla buluşmak için sözleşebilirsiniz. İçlerinden bazıları uzun zamandır tanıdığınız kişiler ancak dikkatli olmanız gereken nokta bazı açılardan sizinle çıkar çatışması yaşıyor olabilecekleri. O nedenle söylediklerinize dikkat edin.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bugün gerek kendiniz gerekse aile bireyleriniz için hastane işlerini halletmeniz gerekebilir. Yine aile işleriniz için evraklar ile uğraşabilirsiniz. Her ne kadar zahmetli işler olsa da ileride size sorun çıkaracak şeyler için bugünden tedbir almış olacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

İş ve aile ortamında pek çok dedikodu sizi bekliyor bugün. İçlerinden bazıları oldukça eğlenceli olacak ancak bir kısmı var ki mümkünse ya sizin yanınızda konuşulmasına izin vermeyin ya da öğrendiklerinizi hiç kimse ile paylaşmayın.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Başak ve yükseleni Başak olan kişiler bugün göz sağlıklarına fazladan önem vermeliler. İhmal ettiğiniz doktor randevunuz varsa muhakkak gidin. Almadıysanız da bir an önce randevu alın. Çünkü sorununuz büyümeye oldukça meyilli.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Haftanın ilk günü yaşadıklarınız neticesinde bugün ne yapacağınızı kestirmekte zorlanabilirsiniz. Olayları birazcık da olsa oluruna bırakmak sizin yararınıza olacak gibi görünüyor.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bugün elde edeceğiniz bilgileri, karşınıza çıkacak fırsatları akıllıca değerlendirebilirseniz eğer; ilerleyen günlerde kendi kazancınız için kullanabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkiler ile ilgili alacağınız bilgiler size koz olarak geri dönebilir.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Geçmişten bugüne gelen ve bir türlü sonlandıramadığınız bazı olayları temizleyip, yeni bir sayfa açmak için karşı konulamaz bir istek duyuyorsunuz. Karşınızdaki kişiler ise sizi ne kadar durağan halde tutabilirlerse bunu kendilerine kâr olarak sayıyor. İşin içinden çıkabilmek için daha üst düzey hamleler yapmanız gerekebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

İş yerinizde kimselerin dillendiremediği ya da ortaya dökerek kötü kişi yaftası yemek istemediği bazı konulara parmak basacaksıız. Bu da doğal olarak bazı kişileri rahatsız edebilir.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Göndereceğiniz elektronik postaları, önemli projeleri ve yazışmaları muhakkak yedeklemeniz gereken bir gün. Ani kesintiler, teknolojik aletlerde beklenmedik arızalar gibi aksaklıklar yaşanabilir. Tedbirli olmanız gerekekiyor.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Kardeşler, aile üyeleri ile ilgili haberler alabileceğiniz bir gün. Kendinizi aile üyelerinizin kaosuna sürüklenmiş halde bulmak istemiyorsanız, söylenenlerin bir kısmına kulak tıkamayı denemelisiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş