3 Ağustos 2024 Cumartesi Günü burç yorumları!

3 Ağustos Temmuz 2024 Cumartesi günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

5400

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugünden itibaren maddi anlamda kendinizi daha rahat hissedebilir, yeni gelir kapıları edinebilirsiniz. Belki de hobi o3 Ağustos Temmuz 2024 Cumartesi günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!
larak başladığınız bazı projeler sizin için maddi kazanç sağlayacak boyuta gelebilir.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Yeme içme düzeniniz son günlerde biraz rayından çıkmış olabilir. Sağlığınızı riske atmamak için daha dikkatli olmanız gerekiyor. Hayatınıza biraz da olsa spor katmayı da ihmal etmemelisiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bugünün gündeminde hem ev hem de iş yaşamınızdaki sorunları çözmek var. Birden fazla işi aynı anda halletmeniz gerekebilir. Sinirlerinize ve dilinize hakim olmanız gereken bir gün.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bütçe ve harcamalarınızı kontrol altında tutmanız gereken bu dönemde, ek gelir getirecek işlerin arayışında olabilirsiniz. Hafta sonu dolayısıyla harcamalarınız biraz da olsa artabilir ancak dikkatli tutumunuz sayesinde fazla açılmayacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bugünden itibaren ikili ilişkilerinizde daha özenli olmanız gereken anlar sıklaşacak. Karşınızdaki kişiyi dikkatli dinlerseniz, sorunları büyümeden halledebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Kendinize ve sevdiklerinize daha çok vakit ayırmak istiyorsunuz ancak iş yaşamınızın yoğunluğu elinizi kolunuzu bağlıyor. Bu süreç bazı açılardan can sıkıcı olabilir ancak bugünlerde işinizi ön planda tutmanızın faydalarını ilerleyen günlerde göreceksiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

İş ya da eğitim hayatınızda dengeyi oturtmaya başladınız. Bu da kendinizi daha huzurlu ve verimli hissetmenizi sağlayacak. Sosyal hayatınız da renklenmeye başlıyor.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bugüne kadar ertelediğiniz ne varsa, özellikle iç dünyanızla ilgili olan konuları halledeceksiniz. Sevdiklerinizle aranızdaki karakter farklılıklarını bir kenara bırakarak, ortak noktalarda buluşacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bugün günlük yaşamın sorumluluklarını bir kenara bırakmak, kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Önümüzdeki haftanın başından itibaren iş yaşamınız daha da yoğunlaşacağı için bu molaya ihtiyacınız var.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugünlerde iş hayanızıda kısa zamanlı duraklamalar, tıkanan anlaşmalar ile karşılaşabilirsiniz. Pazartesiden itibaren her şey olması gereken istikamette ilerleyecek. O yüzden gereksiz endişelere kapılmayın.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Yeni bir iş ya da iş yerinizde farklı bir pozisyonda bulunmak isteyebilirsiniz. Bu aralar yeniliklere her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyorsunuz. Sosyal hayatınızdaki yoğunluk ise önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Teknolojik aletler ile bugün biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna bırakmak istemediğiniz ancak bir şekilde sarkan işlerinizi halletmek zorunda olmanız da canınızı sıkacak gibi görünüyor.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş