29 Temmuz 2024 Pazartesi günü burcunuzu neler bekliyor?

Yazışmalarda ve atılacak imzalarda fazladan özen gösterilmesi gereken bir gün ile başlıyoruz haftaya. Peki, 29 Temmuz 2024 Pazartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz?

682

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Sevdiklerinizle aranızda yaşanabilecek güven sorunları canınızı sıkabilir. Kendinizi sorguya çekiliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bugünün gergin enerjilerinin etkisi altında uzun süre kalmamaya, mümkünse tartışmalardan kaçınmaya çalışmalısınız.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Haftanın ilk gününe yeni kararlar alma isteği ile dolu bir şekilde girebilirsiniz. Bazı sürpriz gelişmelerin yaşanmasıyla birlikte vermek zorunda kalacağınız karar sayısı artabilir bu da üzerinizde bir baskı oluşturabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Finansal ortaklıklar ve iş birliklerinde hassas olabileceğiniz bir dönem. Ortak çalışmalarda başarılı birisi bile olsanız, bu dönemde biraz daha temkinli davranmak isteyebilirsiniz. Akılcı çözümler üretecek, karşılaşacağınız sorunları hızlıca çözeceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Özel hayatınızda yaşanan gelişmelerin olumlu yönde seyretmesi, günlük hayatınızı da olumlu istikamette etkiliyor. Maddi anlamda da yapacağınız alışverişlerden kârlı çıkacağınız bir gün.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bugünden başlayarak hafta boyunca kariyerinizde ilerleme ya da iş değişikliği gibi konular gündeminizde olacak. Yeni bir iş kurmak da isteyebilirsiniz. Hayatınızı yeniden düzenlemek istiyorsunuz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Her söylenene inanmamanız gereken bir dönemden geçiyorsunuz. İki dinleyip, bir konuşmanın zamanı. Objektif olmakta zorlanıyorsanız eğer, sevdiklerinizin desteğini almanızda büyük fayda var.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Haftaya yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı sonuçlar elde ederek başlayabilirsiniz. Yine bu hafta renkli ve farklı kişiliklere sahip insanlarla tanışabilir, onlar ile birlikte alışılmışın dışında keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Aynı anda birçok işi halletmeniz gereken bir gün ile haftaya başlıyorsunuz. Kariyerinizde güçler dengesini değiştirebilirsiniz. Gelişmelerin hızına yetişemeyeceğinizi hissederseniz bir adım geri atıp, gözlemlerinizi gözden geçirerek yola devam edin.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Yaşamın size sunduğu fırsatları ve yenilikleri sırf alışık olduğunuzun dışında diye reddetmeden önce en azından bir kere deneyimlemeye açık olmalısınız. Bu sayede daha önceden aklınıza bile gelmeyecek olanaklar ile karşılaşabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Taşınmazlarınızı ya da birikimlerinizi paraya çevirmek istiyor olabilirsiniz. Özellikle de yüklü miktarlar söz konusu ise iyi bir piyasa araştırması yapmadan harekete geçmemeniz sizin açınızdan faydalı olacak.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Kontrolsüz harcamalardan uzak durmanız gereken bir gün. Akılcı ve getirisi yüksek olan alanlarda yatırım yapmak istiyorsanız bugünden itibaren bütün hafta bunun için olumlu enerjiler ile dolu. Birikim yapmanın tam zamanı.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

İmza atmanız gereken belgelerde fazladan dikkatli olmanızı gerektiren bir gün içindesiniz. Elektronik yazışmalarda da ayrıca özen gösterilmeli. Alım satım gibi konularda ise şansınız bir hayli yüksek görünüyor.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş