29 Eylül 2024 Pazar Burç Yorumları

29 Eylül 2024 günü burcunuzu neler bekliyor?

101

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Sanatsal projelerde ve yaratıcılık gerektiren işlerde yer almak istiyorsanız eğer yeteneklerinizi sergileyebilmeniz için bugün size pek çok fırsat sunuyor. Fırsatı kaçırmamalısınız.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Düşüncelerinizi heyecanlı ve sınır tanımaz bir şekilde ortaya koymaktan kaçınmayacağınız bir gün sizi bekliyor. Tutku duyduğunuz her konu için kararlı ve net bir şekilde daha fazlasını üretmek isteyeceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bugün hem mesleki anlamda hem de kişisel anlamda yaratıcı enerjilere ve yeniliğe odaklanmalısınız. Kendinizi ve zihninizi güçlenmiş hissedecek, her zamankinden daha da üretken bir insana dönüşeceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bugün empati yeteneğiniz sayesinde sevdiklerinizle, dostlarınızla aranızdaki bağı kuvvetlendirebileceksiniz. Bu da doğal olarak sevgi dolu bir zaman yaşamanızın önünü açacak.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

İçinde bulunduğunuz dönemde ikili ilişkilerinizde daha açık ve net iletişim kurabilirsiniz. Çünkü bugün, karşınızdaki kişileri daha iyi dinleme ve anlamak için çaba gösterecek, bunun için fırsat da bulacaksınız.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Para konusunda iş yerinizde son sözü söyleyen kişi olacaksanız eğer, güvendiğiniz yollardan yürümeyi tercih etmelisiniz. Güçler dengesini korumak amacıyla temkinli olmanızda fayda var.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Olası zorluklar karşısında daha az sorumluluk alarak her şeyin tek başına üstesinden gelmek zorunda kalmayacaksınız. Bu noktada risk almamanız gerektiğini aklınızda tutmanız gerekiyor.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bugün iş hayatınızda stratejik adımlar atmanız gerekebilir. Gün boyunca ekip çalışmasına odaklanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla güçlü bağlar kurmaya ve düzeni, birlik içinde sağlamayı tercih etmelisiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Sosyal çevrenizde daha fazla denge ve uyum arayışı içine gireceksiniz. Huzurlu bir ortam ve hayat için elinizi taşın altına koymanın zamanı geldi. Arkadaşlarınızla aranızdaki sorun ve tartışmalara son verebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

İçinde bulunduğunuz düzeni bozmaktan korkmayın. Hak ettiğinizi almak için risk alabilir, gerekirse kurulu düzeninizden fazlası için sınırları aşabilirsiniz. Hak ettiğinizden aşağısına razı olmayın.s

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

İş hayatınızda denge ve uyumu sağlayan kişi siz olabilirsiniz. Göreviniz liderlik ve bu süreci büyük bir başarı ile yöneteceksiniz. Başarınızın karşılığı ise büyük bir ödül, ikramiye veya pirim olabilir.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bugün iletişim becerileriniz güçleniyor. İlişkilerinizde diplomatik bir tavır sergileyeceksiniz. Bu durumda zorlu tartışmalara çözüm bulabilir ve anlaşmazlıklara son verebilirsiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş