26 Temmuz 2024 Cuma Günü burç yorumları!

26 Temmuz 2024 Cuma günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1300

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün bazı hoş tesadüflerle karşılaşmanız olasılı. Belki uzun zamandır görmediğiniz ama hep sevgiyle andığınız biriyle karşılaşabilirsinz. Günün erken sabahları iş yaşamınız biraz gergin başlayabilir ancak devamında daha pozitif gelişmeler yaşanacak.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Fnansal olarak riskli atılımlar yapmaya meyilli yapınızı cezbeecek bazı işler karşınıza çıkabilir. Yakın aile bireylerinizden alacağınız fikir ve yönlendirmeler ile doğru yönde birkaç adım atabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Nihayet hayatınıza biraz canlılık ve güzel heyecanlar giriyor. Tabii ki bu arada yorulacaksınız da ancak en azından artık son ayların başlıca problemi olan konuları geride bırakacak gibi görünüyorsunuz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Maddi konularda taşıdığınız endişeler günlük hayatta dikkatinizi toplamanıza engel oluyor olabilir. Yapabileceğiniz her şeyi yaptığınızı düşünüyorsanız, kaygılarınızın sizi tutsak etmesine müsade etmeyin.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

İlgiyi seviyorsunuz ama bazen bu ilginin kimden geldiğini pek önemsemiyorsunuz. Daha önceleri kınadığınız insanlara dönüşmemek ve bunun suçluluk duygusuyla yaşamak istemiyorsanız, bir an önce asıl benliğinize dönmenizde fayda var.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Detaylara verdiğiniz önemin meyvesini toplayacağınız günlerden biri olacak bugün. Büyük ihtimalle sizden başka kimselerin fark etmeyeceği şeyleri bulup, düzeltecek; bu sayede hem kendinizi hem de çalışma arkadaşlarınızı dertten kurtaracaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bugün bazı konularda eksikliklerinizi fark edecek ve onları düzeltmek için neler yapabileceğinizi düşüneceksiniz. Hedeflerinize odaklanmak için mükemmel zamanlama.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Dolduruşa gelmeyin, dedikodulara kulağınızı tıkayın. Çünkü bugünlerde duyacağınız herşeyin yarısı ya gerçekten çok uzakta ya da gerçeğin çarpıtılmış hali. Bir de siz geçmişten gelen hesaplaşmaları işin içine katacak olursanız, işler çığırından çıkabilir.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Her gördüğünüz indirim yazısı gözünüzü döndürmesin. Bütçe kontrolünü ele alın yoksa uzun zamandır almak istediğiniz ya da yapmak istediğiniz şeylerler için gerekli bütçeyi bulamayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Hızlı karar vermek, riskli konularda inisiyatifi ele alan kişi olmanız gereken bir gün geçireceksiniz. Ara vermeden çalışacağınız bugün, kendi sağlığınızı ihmal etmeyin. Bugünlerin acısı ileriki günlerde çıkabilir.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Büyük ihtimalle aile üyelerinizle ya da aile gibi gördüğünüz kişilerle bir araya gelmeye ihtiyacınız var. Onlara duyduğunuz özlem, iş yaşamınızda yaşadığınız olaylar sizi derinden incitiyor ve muhakeme yeteneğinizi olumsuz yönde etkiliyor olabilir.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Enerjinizi atacağınız aktivitelere, örneğin spor yapmak ya da diğer fiziksel aktivitelere vakit ayırmalısınız. İş yaşamında ise oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Pek çok kararı aynı anda almak zorunda kalabilirsiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş