26 Eylül 2024 Perşembe Burç Yorumları

26 Eylül 2024 günü burcunuzu neler bekliyor?

708

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Kaynaklarınızın hepsini tek seferde kullanmamaya özen gösterin. Kenarda yedek bir şeyler bulundurmanızın faydasını günün ilerleyen saatlerinde çok daha net bir şekilde algılayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Bugün ağzınızdan çıkan her şeye ekstra özen göstermelisiniz. Bu ister bir dileğiniz olsun isterse karşılıklı bir konuşma; her kelimenizin iyi ya da kötü gerçeğe dönüşme ihtimali oldukça yüksek.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

İkili ilişkiler konusundaki yeteneklerini konuşturmanız, gergin ortamları sakin bir duruşla yatıştırmanız gerekebilir. Arabuluculuk görevi siz istemeseniz bile üstünüze kalacak gibi görünüyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Duygusal hayatınızdaki bazı eksikliklerin sizi iş hayatınızda olumsuz etkilemesine izin vermemeye çalışmalısınız. Bu aralar çabuk öfkeleniyor, karşınızdaki insanları anlamadan onlara sinirli cevaplar veriyorsunuz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Kendinizi yanında olabildiğine rahat hissettiğiniz insanlar ile olan iletişiminiz tüm günün stresini üzerinizden alacak, size güç verecek. Bu sayede karşılaştığınız zorlukları daha kolay atlatacaksınız.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Bazen yargılayıcı bir tavır sergileyebilirsunuz. Bu da yakınlarınızın size içerlemesine neden oluyor olabilir. Gönüllerini almayı ihmal etmemeniz ilerleyen günlerde oluşabilecek karmaşaların önüne geçecek.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

İkili ilişkilerinizde denge kurmak için harcadığınız çabanın kısa sürede karşılığını alacaksınız. Bu sayede iş hayatınız için çok özel fırsatların kapınızı çalması mümkün. Özel hayatınızda ise bazı sırların gün yüzüne çıkması an meselesi.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Size söylenen sözlerin tutulmaması ve bazı yanlış yönlendirmeler canınızı sıkıyor olabilir. Bu geçici bir süreç. Bu süreç geçtiğinde çok daha güzel gelişmelerin kapısı da hem sizin için hem de çalışma arkadaşlarınız için açılmış olacak.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Size gereksiz yere zorluk çıkaran kişiler ile uğraşmaktan yorgun düştünüz. Yakın zamanda da işler tam olarak sizin istediğiniz istikamette ilerleyecek gibi görünmüyor. Bu yüzden farklı bir yönde ilerlemeniz gerekecek.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Çok iyi bildiğinizi düşündüğünüz konularda inatlaşmanızın size bir faydası olmayacak. Çünkü detaylara hakim olduğunuzu sandığınız olaylar aslında başka bir yöne doğru evrilmek üzere ve ne yazık ki farkına geç varıyorsunuz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Karakteriniz dolayısıyla anlaşılması zor insanlar kategorisinde yer alıyorsunuz. Bu durum bazen sinirlerinizi yıpratıyor çünkü siz, kendinize göre olayları basitleştirerek anlattığınızı sanıyorsunuz. Karşınızdakinin algı kapasitesini hesaba katlamılısınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Son dakika haber verilen bazı durumlar, hazırlayıp bitirdiğiniz projeleri yeniden ele almanız gerekebilir. Bu da doğal olarak size fazladan yorgunluk olarak geri dönüyor. Çalışma saatleri dışında muhakkak kendinize zaman ayırmalısınız.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş