25 Temmuz 2024 Perşembe Günü burç yorumları!

İletişimde zaman zaman zorluklar ya da yanlış anlamalar ile karşılaşabileceğimiz 25 Temmuz 2024 Perşembe günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1144

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün karşılaşacağınız sorunlara üreteceğiniz çözümler ile çevrenizin takdirini toplayacaksınız. Bu da yeni başlangıçlar yapmanıza ve umulmadık fırsatlar ile karşılaşmanıza neden olacak.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Kariyerinize yeni bir yön vermeyi ya da hali hazırdaki mesleğinizde yenilikçi tutumlar sergilemeyi düşünüyor olabilirsiniz. Zaten bir süredir içinde olduğunuz dönüşüm süreci sizi bugünlere hazırlıyordu. Bu durum kazancınıza da olumlu olarak etki edecek.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Yaşadığı yeri değiştirmek isteyen İkizler burcu üyeleri için bugün harika bir gün. Koşullar ortada ama istediğinize en yakın yeri bugün bulacak, bir an önce de harekete geçeceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Rekabeti seven yapınız için bugün bir hayli bereketli geçecek gibi görünüyor. İş hayatınız bu tatlı rekabet içinde canlanacak. Özel hayatınızda ise sevdiklerinizle güç mücadelesi yapmaktan uzak durmanız gerekebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bugünlerde sosyal hayatınızdaki hareketlilik size iyi geliyor. Misafir ağırlamak ya da arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirmek moralinizi de yerine getiriyor.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Miras, ortak gelir gibi konularda dikkatli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Risk almaktan kaçınmalı, sakin ama istikrarlı yatırımlarla yolunuza devam etmekte fayda var.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bugün canınız hiçbir konuda sorumluluk almak ya da hali hazırdaki sorumluluklarınızı yerine getirmek istemiyor olabilir. Birazcık boşvermişliğin kimseye bir zararı olmaz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Kendinizi baskı altında, sinirli hissedebilir; ani tepkiler vermeye yakın olabilirsiniz. Bu gergin havayı kontrol altında tutabilirseniz sevdiklerinizle ya da iş arkadaşlarınızla aranızda oluşabilecek olumsuz durumları daha iyi yönetebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

İletişimde aksaklıklar, yanlış adrese gönderilmiş elektronik postalar gibi sıkıntılar yaşanabilir. Gönderilerinizi iki kere kontrol etmekte fayda var. İş hayatında riskli durumlar ile karşılaşabilir, daha stratejik davranmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

İş yaşamınızda planlarınızı değiştirmek zorunda kalabileceğiniz çeşitli olumsuzluklar ve iletişim güçlükleri ile karşılaşabilirsiniz. Yanlış anlamaya meyilli olduğunuz bugün, bir konuşuyorsanız iki dinlemelisiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bugün iş yaşamınızda standardın dışında davranışlar sergileyecek; beklenmedik sorunlara beklenmedik çözümler üreteceksiniz. İş arkadaşlarınızın bir kısmı bunu takdir edecek, bir kısmı ise kıskanacak.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Çalışma hayatınızda yükselme ve başarılı sonuçlar alma isteğiniz artıyor. Risk almaya meyilli olacaksınız. Finansal kaynaklarınızı çeşitlendiriyor, tek bir kaynağa bağımlı kalmak istemiyorsunuz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş