havadurum

25 Mart’ta Okullar Tatil Mi? İşte Son Durum

Öğrenciler ve veliler, 25 Mart’ta okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Hava durumu nedeniyle okulların tatil olup olmadığı konusu, özellikle kar yağışının başlamasıyla gündeme geldi.

1363

25 Mart Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığı konusu, hava durumu nedeniyle gündeme geldi. Ancak, valilikler tarafından yapılan açıklamalara göre, 25 Mart Pazartesi günü okullar tatil değil2. Bu durum, öğrenciler ve veliler tarafından dikkatle takip ediliyor.

Hava Durumu ve Okullar

Türkiye genelinde kar yağışının başlaması nedeniyle, 25 Mart Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığı konusu merak konusu oldu. Ancak, valilikler tarafından okulların tatil edileceği yönünde bir duyuru yapılmadı.

Okulların Durumu

25 Mart Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak, hava durumu ile ilişkili olarak valilikler tarafından okulların tatil edileceği yönünde bir duyuru yapılmadı. Buna göre, 25 Mart Pazartesi tarihinde okullar tatil değil.

25 Mart Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığı konusu, hava durumu nedeniyle gündeme geldi. Ancak, valilikler tarafından yapılan açıklamalara göre, 25 Mart Pazartesi günü okullar tatil değil. Bu durum, öğrenciler ve veliler tarafından dikkatle takip ediliyor.

(YUNUS ERZİNCANLI)
Paylaş