25 Eylül 2024 Çarşamba Burç Yorumları

25 Eylül 2024 günü burcunuzu neler bekliyor?

658

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün -yaratıcı enerjiler ile donatılmış gibi hissedeceksiniz. İş hayatında heyecan verici adımlar atabilirsiniz. Belki yeni bir proje ya da pozisyon ile kariyerinize güçlü bir başlangıç yapabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Uzun zamandır beklediğiniz bir haber, umudunuzu kestiğiniz anda gelecek. Böylece hem maddi olarak kazanç elde edeceksiniz hem de iş yaşamınızda başarınız artacak. Uzun süreli bir yükseliş dönemine girecek ve rahata kavuşacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Hafta ortasına geldiğimiz bugün alışkanlıklarınıza bağlı kalmak yerine günlük rutinlerinizi değiştirmeye hazırsınız. Radikal kararlar alabilir, değişimlere karşı daha cesur adımlar atabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Hayatınızda köklü değişikliklere hazır olmalısınız. İş değişikliği yapabilir ya da bir anlık karar ile kendi işinizi kurmaya odaklanabilirsiniz. Bu türden atılımlarda yakın aile çevrenizden yardım alacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bugün kendinize dair farkındalıklarla dolu bir gün geçirebilirsiniz. Geçmişten gelen yüklerinizden arınmanın zamanı geldi. Yakın aile bireylerinizden bazılarıyla bağınızı koparabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Çalışma hayatında biraz fazla sinirli ve gergin anlar yaşanabilir. İşlerin istediğiniz gibi yürütülmesi noktasında ısrarcı davranabilirsiniz. Önceki tecrübelerinize de dayanarak yapacağınız bazı şeyler ile liderliğinizi göstereceksiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bugün sosyal hayatınız bir hayli hareketli geçebilir. Eski dostlarınızla bir araya gelebilir ve hatta birlikte iş yapmaya karar verebilirsiniz. Hiç beklemediğiniz destekler de görebilirsiniz bu süreçte.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

İletişim yetenekleriniz bugün çok daha ön planda olacak. Bugünlerde karmaşık ilişkiler ve konuları kolaylıkla yönetebilirsin. Yalnız kiminle iş birliği yapacağınıza ve nasıl ortaklıklar inşa edeceğinize dikkat etmelisiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bugün yaratıcılığınız göz dolduracak. Sanatsal projelerde kendinize has bakış açınızla fark yaratan çalışmalar ortaya koyabilirsiniz. Detaylara vereceğiniz önem sizi diğer herkesten bir adım öne çıkaracak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Uzun süredir düşündüğünüz bir yolculuğa çıkmak için gerekli hazırlıklara başlayabilirsiniz. Bu yolculuk illa tatil amaçlı değil de eğitim amaçlı da olabilir. Kariyeriniz için yeni fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bugün kariyerinizde beklenmedik bir terfi ya da ödül alabilirsiniz. Şans bugün sizden yana olacak. Finansal olarak da kendinizi daha rahat hissedeceğiniz bir döneme girmek üzeresiniz. Bu dönemde ticari anlaşmalar ve yeni projeler gündeminize gelebilir.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Kendi işinizi yönetiyor ya da bunun için hazırlık içerisindeyseniz eğer ihaleler, anlaşmalar ve kâr getiren işlerin peşine düşebilirsiniz. İşleriniz giderek büyüyor ve daha yoğun bir hale geliyor.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş