25 Ağustos 2024 Pazar Günü burç yorumları!

25 Ağustos 2024 Pazar günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

760

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Haftanın son gününe kendinizi zihnen çok daha hızlı ve berrak hissedebilirsiniz. Düşünceleriniz çok daha net olacak, fikir üretmeniz gereken konularda oldukça başarılı sonuçlar elde edeceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Aile ve yakın çevrenizdeki sorunlara üreteceğiniz çözümler ile övgü alacak, doğal bir lider olmanın tadını çıkaracaksınız. Fırsatları iyi değerlendirebilirseniz uzun zamandır kangrene dönüşmüş konuları bile çözüme kavuşturabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Geçtiğimiz haftanın üzerinizde bıraktığı pek çok olumsuz yükten pazar günü itibariyle kurtulacak, rekabetin yoğun olduğu işinizden bir nebze bile olsa uzaklaşmanın verdiği huzur ile kendinizi ve işlerinizi daha iyi organize edeceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Başarılarınızı ve yeteneklerinizi ispatladıkça, hem kendinize olan güvenininiz yerine gelecek hem de çevrenizden takdir göreceksiniz. Siz kendi değerinizi bilmeden başkalarının sizin değerinizi bilmelerini bekleyemezsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bugünün genel enerjileri ikili ilişkilerinizi hayli olumlu yönde etkiliyor. Güçlü karakteriniz, netliğiniz ve doğal cazibeniz ile bulunduğunuz ortamlarda pek çok kişiyi etkileyebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

İş hayatınızda heyecan verici ve maddi anlamda bol kazançlı bir döneme giriyorsunuz. Hafta sonunun da vereceği pozitif enerjilerle gününüz oldukça keyifli geçecek. Alışveriş konusunda ise harcamalarınızı kısıtlamanız gerekebilir.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Sosyal etkinliklere katılmak, yeni yerler keşfetmek için harika bir gün. Özellikle de sanatsal öğeler içeren ortamlar tam size göre. Hiç beklemediğiniz anlarda ileriki yıllarda da yanınızda görmek isteyeceğiniz kişilerle tanışabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Haftanın son gününe hayatınızda yapacağınız köklü değişikliklerin heyecanı içinde başlayacaksınız. Hafta başından itibaren karar vermeniz gereken pek çok durumla karşılaşacak ve fırsatları tek tek değerlendireceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bugün içerisinde alacağınız kararlar önümüzdeki belki de birkaç yılı doğrudan etkileyecek. O nedenle ince elemeli, sık dokumalısınız. Biraz risk almanın da zararı olmayacak ancak özellikle başkalarına bağımlı olduğunuz konularda dikkali olmalısınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Gerek finansal gerekse duygusal anlamda karşınıza çıkan fırsatları zamanında yapacağınız hamleler ile değerlendirecek, kendiniz için yepyeni imkanlar yaratacaksınız. Bugün şans da sizden yana olabilir.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Uzun zamandır risk almaktan kaçındığınız bir dönem yaşıyordunuz Ancak bu durum haftanın son günüyle birlikte ortadan kalkacakmış gibi görünüyor. Risk aldıkça kazanacak, kazandıkça da kendinizi daha enerjik ve güçlü hissedeceksiniz.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Haftanın son günü sezgilerinizin çok daha güçlü çalıştığını görebilirsiniz. Alacağınız kararlarda bu durumun büyük faydasını görecek; içgüdülerinizin rehberliğinde başarılı sonuçlar elde edeceksiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş