249’uncu Doğtaş mağazası Adıyaman’da açıldı

Mobilya sektörünün öncü markası Doğtaş, 10 Temmuz Çarşamba günü Adıyaman’daki yeni mağazasının kapılarını açtı. Adıyaman merkezde yer alan bu yeni mağaza, Doğtaş’ın Türkiye genelindeki 249. mağazası olma özelliğini taşıyor.

938

Doğtaş’ın Adıyaman merkezde bulunan 249’uncu mağazası düzenlenen bir törenle hizmete girdi. Açılış törenine; Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, Ticaret Sanayi Odalar Başkanı Mehmet Torunoğlu, Adıyaman Memursan Başkanı Mehmet Demir, Ak Parti İl Başkanı F. Bülent Kapla, Ticaret İl Müdürü Ömer Uslu, Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat, Doğtaş Genel Müdürü İlhan Tunçman, Doğtaş Bölge Müdürü Ufuk Kara ve çok sayıda davetli katıldı.

Doğtaş Genel Müdürü İlhan Tunçman açılışta yaptığı konuşmada, “Adıyaman’da yeni mağazamızın açılışını gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Doğtaş olarak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyor ve kaliteli, şık tasarımlarımızı Adıyaman halkının beğenisine sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu yeni mağazamızla birlikte Doğtaş kalitesini ve konforunu daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Mağaza, geniş ürün yelpazesi ve modern tasarımları ile ziyaretçilerini bekliyor.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş