24 Temmuz 2024 burç yorumları

Bugün burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız, detaylar haberimizde...

604

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Evinize olan sevginizi ortamı tazelemek ve belki yeni mobilya eklemeleri ile gösterebilirsiniz. Aile üyeleriniz ile güzel vakit geçirebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Enerji, cesaret ve kendine güveniniz yüksek olacak bugün. Hayır’ı yanıt olarak kabul etmeyecek ve tutku ve fikirlerinizin çevrenizdekiler tarafından desteklendiğini göreceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bugünlerde aklınızda hep para var ve görünen o ki yaşam tarzınızı değiştirmek için ya şimdi ya da önümüzdeki haftalarda harcayacaksınız. Eğer gelirinizi arttırmanın yollarını arıyorsanız, bugünler yeni bir kaynak ya da iş bulmak için size harika fırsatlar sunacak.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Kendinizi iyice tanımak ve sizi nelerin mutlu ettiğini anlamak için içsel bir hesaplaşma içinde olabilirsiniz. Eğer yaşamınızda yeni bir sayfa açmak istiyorsanız bugünlerde fırsatlar ayağınıza gelecek.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Geleceğiniz için yatırım yapmak için bugünler çok uygun. Şimdiden başlayacağınız her türlü birikimin ileride size büyük faydalar getireceğini göreceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Hayallerinizi gerçekleştirmenin en kolay yolu küçük-büyük fark etmeden o yöne doğru bir adım atmaktan geçiyor. Siz yeter ki o doğrultuda bir adım atın, gerisi gelecektir.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

İş ortamlarında aranan kişi olacaksınız. Hem müşterileriniz hem de iş arkadaşlarınız sizinle çalışmak için can atıyor olacaklar. Bu durumun size maddi olarak da olumlu dönüşleri olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Eğer yeni bir iş arayan Akreplerdenseniz, bugünler size güzel fırsatlar sunacak. Değerlendirmekte fayda var. Hali hazırdaki işini geliştirmek isteyenler için de beklenmeyen kişilerden beklenmedik fikirler duyabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

İşbirlikleri, ortak çalışmalar, kazançların ortak bir havuzda birikmesi gibi konularda şanslı olacağınız bir zaman dilimindesiniz. Bu türden ortaklıklarda yalnızca siz değil, ortağınız olan kişi ya da kişiler de kazançlı çıkacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugünün enerjileri üretken, güçlü, hırslı ve odaklı olmanızı destekliyor. Belki her günkünden daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir ancak emeğinizin karşılığını aldığınızı hissedeceksiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bugün kişisel ihtiyaç ve projelerinize odaklanmakta biraz güçlük çekiyor olabilirsiniz. Bu arada aile bireyleriniz arasındaki çekişmelere de şahit olabilirsiniz. Sakin kalmakta fayda var.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Hareketlerinizin kısıtlandığını, belli başlı kalıplara hapsolduğunuzu hissedebilirsiniz bugün. Bu durum biraz moralinizi bozabilir doğal olarak. Yine de umutsuzluğa kapılmamaya çalışın.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş