24 Eylül 2024 Salı Burç Yorumları

24 Eylül 2024 günü burcunuzu neler bekliyor?

802

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

İş ortamında her zamankinden daha heyecanlı ve dinamik olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda ise bazı gerginlikler, küslükler yaşanabilir. Sadakat ve güven gibi konuları sorgulayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Çalışma hayatınızda kararlılık ve istikrarlı tavırlarınızla ön plana çıkıyorsunuz. İkili ilişkilerinize de bu haliniz yansıyacağından ilerleyen günlerde aranızda geçmişten gelen yanlış anlaşılmalar varsa daha çabuk çözüleceğini göreceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Sabırsızlığınıza yenik düşmezseniz eğer sizin için ileride çok değerli olan bazı bilgileri birinci elden elde etme şansını bulacaksınız. Hayatınızın her alanındaki kişileri daha dikkatli dinlemeye başlamalısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Kendinizi biraz da başkalarının yerine koyarak düşünmeye çalışırsanız, daha başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Parasal anlamda ise duygusal harcamalar yapmaktan kaçınıp, önünüzdeki aylara yatırım yapmalısınız.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Enerjinizi doğru yönlendirmeli, size değer veren insanlara duyduğunuz minneti birinci elden göstermekten kaçınmamalısınız. Önünüze gelen fırsatları kaçırmamak için de elinizden geleni yapmalısınız.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Detaylara daha da fazla odaklandığınız bir gün sizi bekliyor. Ayrıntıların bütüne olan etkisini bildiğinizden, titizliğiniz ilerleyen günlerde çok daha fazla işinize yarayacak.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

İç dengenizi bozan kişilerden uzaklaşamıyorsanız, nerede durmaları gerektiğini sizin göstermeniz gerekebilir. Bu bir had ve yer bildirme değil, kimsenin zarar görmeyeceği ortam yaratmaktır. O nedenle çekinmenize gerek yok.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Hem iş hem de özel hayatınızda daha tutkulu davranacaksınız. İlişkilerinizde kontrolü elinizde tutma isteğinizi doğru yönetebildiğiniz müddetçe bir sorun çıkmadan olaylar sizin istediğiniz yönde ilerleyecektir.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Güç çatışmaları, başkalarına ait kararlardan etkilenme noktasında ne yazık ki sabrınızın ve enerjinizin azalığını hissedebilirsiniz. Biraz daha sakin ve sabırlı olabilirseniz eğer, bu dönem sizin için daha az sancılı geçecektir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Uzun vadeli planlarınız için atacağınız adımların sağlam temeller üzerine inşa edildiğinden emin olmalısınız. Aksi takdirde çıkacak pürüzler sizi yolunuzdan alıkoyabilir.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Size yapılan ne iyiliği ne de kötülüğü unutmuyor olmanız bazıları tarafından kin tutmak gibi algılanabilir. Neyse ki başkalarının sizin için düşündüklerini o kadar da önemsemediğiniz bir döneme girdiniz. Kendiniz için iyi olanı yine ve yalnızca siz bilebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

İş hayatınızda dikkat etmediğiniz için farkında olmadığınız bazı kıskançlıklar yaşanıyor ve siz de bu durumların aslında merkezindesiniz. Merakınızı biraz da bu konulara yöneltebilirseniz ileride yaşanacak sorunları önleyebilirsiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş