23 Temmuz 2024 Salı Günü burç yorumları!

23 Temmuz 2024 Salı günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

980

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün kendinizi bir şekilde elde ettiğiniz başarıların tesadüf eseri değil, uzun saatler verilmiş emeklerin sonucu olduğunu kanıtlamaya çalışırken bulabilirsiniz. Çekinmenizi gerektirecek hiçbir şey yok. Özgüveniniz de bugünden sonra yükselişe geçiyor.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Her ne kadar siz daha doğrudan yolları tercih ediyor olsanız da bazen stratejik davranmakta fayda var. Bunun en yakın örneklerini bugün bizzat yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Sakinliğinizi koruyabilirseniz, zafer sizindir.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Kariyerinizle ilgili bir hedefiniz varsa sizden deneyimlilerin tavsiyelerine kulak vermeye, aceleci davranmadan ve tek düzelikten kendinizi çıkmaya zorlayarak yaratıcılığınızı kullanmaya gayret edin. Pişman olmayacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Hem dilediğinizce özgür olmak hem de kendinizi kanıtlamak için önünüze harika fırsatlar çıkıyor. Ailenizin de desteği arkanızda. Bu hafta kendinize koyduğunuz hedefi başaracaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Fırsatlarla dolu bir gün sizi bekliyor. Bu olumlu enerjiler sayesinde, çoktandır aklınızda olan bir projeye başlayabilir, yaratıcı fikirlerinizle ön plana çıkabilirsiniz. Dikkat çekecek şekilde yıldızınız parlıyor.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Sizi bu hafta içinde yoğun bir iş gündemi bekliyor. Ayrıca rasyonel maddi kararlar almanızın da faydasını hissedeceksiniz. İleriye dönük yatırım planları olanlar varsa, şimdi tam zamanı.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Ortak kaynakların kullanımı ya da ortaklaşa alınması gereken kararlarda bir miktar zorlanabilirsiniz ancak kolay adapte olabilme yeteneğiniz sayesinde her türden durumun üstesinden geleceksiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bu haftayı arkadaşlık ilişkilerinizi değerlendirerek, aslında temeli çok eskiye dayanan ve muhtemelen kaynağını bildiğiniz sorunları çözmek için kafa yorarak geçireceksiniz. Bu arada emeklerinizin karşılığını da alıyorsunuz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Arkadaşlık ilişkilerini yeniden değerlendirmek ve geçmişte yaşadığınız sorunları değerlendirerek kendinizi kişiler ile ilgili problemlerden temizlemek için harika bir gün. Zaten sevip güvendiğiniz insanlar var. Onlar da sizin için yeterli.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugünün gündeminde borçlarınız ve/veya finansal açıdan karşılaşacağınız sorunlar olacak. Maddi güvenliğinizden endişe edebilirsiniz. Geleceğe emin adımlarla ilerlemek istiyorsanız işi bugünden sıkı tutmalısınız.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bugün özellikle iş hayatınızda güçler dengesinin sizden yana olduğunu hissedeceksiniz, belki bir terfi bile alabilirsiniz günün sonunda. Kendinize olan güveniniz yükselişte.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bu günlerde iş hayatınızda fazladan dikkatli olmanızda fayda var zira gizli düşmanlıklar ve çevrilen dümenler sizi zora sokabilir. Daha sonra üzülmektense önlem almak çok daha iyi olacak.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş