havadurum

23 Kasım Burç Yorumları: Hangi Burç Bugün Ne Yaşayacak?

Günlük burç yorumları, hayatınızın her alanında size yol gösterici olabilir. Aşk, iş, sağlık, para ve daha birçok konuda burcunuzun bugün ne söylediğini merak ediyorsanız, işte 23 Kasım Çarşamba günü için günlük burç yorumları…

1212

Bugün Güneş, Yay burcuna geçiyor ve hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. Yeni Ay’a kadar olan süreçte, burcunuzun etkilerini daha yoğun hissedeceksiniz. Aşk, iş, sağlık, para ve daha birçok konuda burcunuzun bugün ne söylediğini merak ediyorsanız, işte 23 Kasım Çarşamba günü için günlük burç yorumları…

Koç Burcu

Bugün finansal konularla ilgili kafanıza takılan bazı şeyler olabilir. Bankalarla, ödemelerle veya maddi konularla ilgili stres yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili de bazı huzursuzluklar hissedebilirsiniz. Öğleden sonra ise sezgileriniz ve yaratıcılığınız yüksek olacak. Sağlıkla ilgili bir gündeminiz varsa kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Akşam saatleri ise maneviyatınızın, sezgilerinizin güçlü olacağı, ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz saatler. Yenilik, başlangıç ve girişimlerinizi Yeni Ay sonrasına bırakmanızı öneririz.

Boğa Burcu

Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizle, işiniz veya maddi konularla alakalı bazı stresler, gecikmeler yaşayabilirsiniz. Fakat bu durum çok uzun sürmeyecek. Gün içinde arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, onların desteğini görebilir ve sosyal çevrenizden fayda görebilirsiniz. Uzaklarda yaşayan tanıdıklarınızla görüşebileceğiniz, sosyal bir gün sizi bekliyor. İkili ilişkilerden fayda görebilirsiniz. Yalnız bir Boğa iseniz yeni karşılaşmalar yaşamanız da mümkün. Yenilik, başlangıç ve girişimlerinizi Yeni Ay sonrasına bırakmanızı öneririz.

İkizler Burcu

Sabah saatlerinde işinizle ve sağlığınızla ilgili bazı stresler olabilir. Günlük işleriniz, sorumluluklarınız size biraz ağır gelebilir. Sakarlıklara ve baş ağrılarına da dikkat etmeniz gereken bir zaman dilimi. Öğleden sonra ise kariyeriniz, işiniz, finans konularınız veya sağlığınız açısından şanslı ve güzel etkiler devrede olacak. Bir sağlık probleminiz varsa çözebilirsiniz. İyileşme için veya bırakmak istediğiniz alışkanlıklarınızı bırakabilmek için destekleyici bir gün. Yenilik, başlangıç ve girişimlerinizi Yeni Ay sonrasına bırakmanızı öneririz.

Yengeç Burcu

Sabah saatlerinde çocuğunuzun sağlığıyla veya partnerinizle ilgili bazı stresler, huzursuzluklar olabilir. Fakat bu durum çok uzun sürmeyecek. Öğleden sonra ise aşk hayatınız, partnerinizle seyahat planlarınız veya çocuğunuzun eğitimi ile ilgili şanslı etkiler devrede olacak. Uzakta yaşayan tanıdıklarınızla görüşüp onlardan destek ve fayda görebilirsiniz. Ayrıca yaratıcılığınızın yüksek olacağı bir gün sizi bekliyor. Sahne ile alakalı işler açısından destekleyici etkiler mevcut. Ay, kapanan fazda olduğu için de yenilik, başlangıç ve girişimlerinizi Yeni Ay sonrasına bırakmanızı öneririz.

Aslan Burcu

Son haftalarda sisteminize karşı katlanmak zorunda kaldığınız şoklar ne olursa olsun, siz tekrar geri döndüğünüzde ve dünyanın sizin oyun alanınız olduğuna inanmaya başladığınızda kısa sürede unutulacaktır. Diğerleri dilerlerse hayatlarını endişelendirebilirler ama siz eğlenmek niyetindesiniz. Bugün Güneş’in burcunuza taşınması, yılın en iyi zamanlarından birinin şimdi başladığı anlamına geliyor. Fikirlerinizi ifade etmekten korkmayın ve dikkat çekmemeniz gerektiğini söyleyenleri kesinlikle dinlemeyin.

Başak Burcu

Haritanızın aile alanında çok fazla kozmik aktivite olduğu için sevdikleriniz önce gelmelidir. Halının altına süpürülen ev içi sorunlar artık açığa çıkarılabilir ve kimse duygusallaşmadan halledilebilir. Bugün Güneş’in burç değiştirmesi, sadece onları daha iyi işleyeceğiniz anlamına gelmez, aynı zamanda finansal olarak size çok daha az maliyetli olacağı anlamına gelir. Doğanız gereği sosyal olabilirsiniz ama yalnız kalmayı sevdiğiniz günler vardır ve bu da onlardan biri. Kimse sizden her partinin hayatı ve ruhu olmanızı beklemiyor, bu yüzden bunu kendinizden beklemeyin. Düşüncelerinizle biraz kaliteli zaman geçirin.

Terazi Burcu

Haritanızın iletişim alanındaki kozmik aktivite, önümüzdeki birkaç gün içinde kendiniz için söyleyecek çok şeyiniz olacağı anlamına geliyor ve bu iyi. Fikirlerinizi çok uzun süre kendinize sakladınız, şimdi onları çatılardan haykırın. Bugün para konularında şanslısınız. Gelirinizi artırmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yaratıcı projeleriniz için destek bulabilirsiniz. Ayrıca eğitim, seyahat veya kültürel faaliyetler için de güzel bir gün. Yenilik, başlangıç ve girişimlerinizi Yeni Ay sonrasına bırakmanızı öneririz.

Akrep Burcu

Bugün kendi kabuğunuza çekilirken, ruhunuzun fark edeceği güzelliklere şükür edeceksiniz. Acılarınızın çoğunu atlatmak için çok az zaman kaldı, azıcık sabır. Sevdiğiniz kişi ile kıymet vereceğiniz anılar bırakmak ve karşılıklı konuşmalar için oldukça önemli bir gün. Aile ilişkilerinizde de güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili dekorasyon veya tadilat gibi işler için de uygun bir zaman. Yenilik, başlangıç ve girişimlerinizi Yeni Ay sonrasına bırakmanızı öneririz.

Yay Burcu

Bugün kendinizi daha enerjik, canlı ve cesur hissedebilirsiniz. Güneş’in burcunuza girmesiyle birlikte hayatınızda yeni bir sayfa açıyorsunuz. Kişisel gelişiminiz, imajınız, görünümünüz ve sağlığınız için yapmak istediğiniz değişiklikleri hayata geçirebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor. İsteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni yerler keşfedebilir, yeni deneyimler yaşayabilirsiniz. Yenilik, başlangıç ve girişimler için uygun bir zaman. Yenilik, başlangıç ve girişimlerinizi Yeni Ay sonrasına bırakmanızı öneririz.

Oğlak Burcu

Bugün kendinizi daha sakin, huzurlu ve dingin hissedebilirsiniz. Güneş’in burcunuzdan ayrılmasıyla birlikte hayatınızda yeni bir döneme giriyorsunuz. Geçmişle ilgili bazı konuları kapatmak, bırakmak, affetmek veya tamamlamak için uygun bir zaman. Kendinize zaman ayırın, ruhunuzu dinleyin, meditasyon yapın, hayallerinizi gözden geçirin. Sosyal çevrenizden uzaklaşmak, yalnız kalmak, sessizliği ve sakinliği tercih etmek isteyebilirsiniz. Yenilik, başlangıç ve girişimlerinizi Yeni Ay sonrasına bırakmanızı öneririz.

Kova Burcu

Bugün sosyal hayatınız, arkadaşlarınız, gruplarınız, dernekleriniz veya toplumsal konularla ilgili şanslısınız. Güneş’in burcunuza girmesiyle birlikte hayatınızda yeni bir döneme giriyorsunuz. Kişisel gelişiminiz, imajınız, görünümünüz ve sağlığınız için yapmak istediğiniz değişiklikleri hayata geçirebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor. İsteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni yerler keşfedebilir, yeni deneyimler yaşayabilirsiniz. Yenilik, başlangıç ve girişimlerinizi Yeni Ay sonrasına bırakmanızı öneririz.

Balık Burcu

Bugün kariyeriniz, işiniz, finans konularınız veya sağlığınız açısından şanslı ve güzel etkiler devrede olacak. Bir sağlık probleminiz varsa çözebilirsiniz. İyileşme için veya bırakmak istediğiniz alışkanlıklarınızı bırakabilmek için destekleyici bir gün. Ayrıca işinizde başarı, terfi, takdir veya ödül gibi olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Üstlerinizden veya otorite figürlerinden destek görebilirsiniz. Yenilik, başlangıç ve girişimlerinizi Yeni Ay sonrasına bırakmanızı öneririz.

(Esra Güller)

Paylaş