23 Ağustos 2024 Cuma Günü burç yorumları!

23 Ağustos 2024 Cuma günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

667

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün bütün duyguları yoğun ve güçlü bir şekilde hissedeceksiniz. Ani öfke patlamaları, krizler yaşanabilir. Hem kendinizi hem de başkalarını anlamakta zorlanabilir, kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Yaşadığınız yoğunluk nedeniyle hem iş hem de özel hayatınızda kendinizi yönünüzü kaybetmiş de boşlukta salınıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Biraz kendinizi dinlemeli ve yönünüzü belirlemelisiniz. Eğer böyle yapmazsanız yanlış adımlar atabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Aile içinde, yakın ilişkilerinizde yahut iş arkadaşlarınızla güç savaşları yaşayabilir ve gücünüzü kanıtlamak için önemli adımlar atabilirsiniz. Geçmiş yaraları sarmanın ve ileri doğru hamleler yapmanın tam zamanı.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bir şekilde otorite kurmaya, çok belli etmeden yönetmeye çalıştığınız durumlar olabilir. Ne yazık ki bunun için doğru bir zaman değil. Hareketleriniz büyük ihtimalle yanlış anlaşılacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Finansal anlamda bir karar verecekseniz bunu sadece iç güdülerinize güvenerek yapmamaya çalışın. Mümkünse konu ile ilgili olarak gerçek bilgisi olanlardan tavsiye edinin. Riskli durumlardan kaçınmak yararınıza olacak.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Sevgili Başaklar, bugün bütçenizi aşabilecek; sizi zora sokabilecek alışveriş dürtüleri ile başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Bu ayın gelirlerini mümkün mertebe yatırım amaçlı saklamanız sizin için daha iyi olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Kariyeriniz için çok faydalı olabilecek bazı eğitim fırsatlarının ön haberlerini bugünden alabilirsiniz. Gitmek istediğiniz bir kurs, almak istediğiniz bir ders varsa şartlarınızı zorlayarak da olsa başvurmayı unutmayın.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bugün öyle durumlarla karşılaşacaksınız ki o ünlü içgüdülerinizin sizi aslında nasıl da yanıltabileceğini acı tecrübeler ile öğreneceksiniz. Ne yazık ki kendinizi konumlandırdığınız nokta yanlış. Daha geniş bir bakış açısına ihtiyacınız var.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Hayatınızın durağan olmasına asla izin vermiyorsunuz. Her şey tek düze geçse bile siz bir yolunu muhakkak bulur, onu çeşitlendirirsiniz. Bu arada elbette en çok yorulan yine siz oluyorsunuz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugünlerde sevdiklerinizle aranızda gerginlikler, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Belki de bu sefer alttan alan siz olmalısınız. Çünkü şu an kaybettiklerinizi ileride telafi edemeyebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Sağlığınızla ilgili güzel haberler alabilir, uzun zamandır size sıkıntı veren bir rahatsızlıktan tamamen kurtulduğunuzu öğrenebilirsiniz. Kişisel mutluluğunuza odaklanmak için harika bir gün. Sizin için artık yeni bir dönem başlıyor.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bugün kalan işlerinizi bitirmek, hafta sonu kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmak, kafa dinlemek; sorun ve sorumluluklardan uzaklaşmak için harika fırsatlar bulacaksınız. Nihayet önünüzdeki yoğun gündeme hazırlanmak için kısa da olsa bir mola vermiş olacaksınız.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş