22 Ekim 2024 Burç Yorumları

22 Ekim 2024 Salı günü burcunuzu neler bekliyor?

502

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün içgüdülerinizi, sezgilerinizi dinlemeli; onların rehberliğinden faydalanmalısınız. Günlük yaşamınızda hangi konu ile karşılaşırsanız karşılaşın; geçmiş tecrübelerinizi de hesaba katarak değerlendirmelisiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Çalışma hayatınız bugün gerçekten yoğun bir şekilde geçecek ve bu da sizi fiziksel olarak yoracak gibi görünüyor. Bu kaosun içerisinde hatalı kararlar almamak için ince eleyip, sık dokumaya özen göstermelisiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Kişisel ilişkilerinizde biraz daha derinlemesine düşünmeye ve kişiler ile olaylar arasındaki bağlantıya daha fazla dikkat etmeye odaklanmalısınız. Çünkü yüzeysel olan her şeyin size bugün negatif dönüşleri olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bugün iş ve özel hayatınızda adım adım ilerlemeniz akıllıca olacaktır. Herhangi birinin teklifini kabul etmeden önce, söz konusu olan taahhüt üzerinde ciddi şekilde düşündüğünüzden emin olun.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

İş ve özel yaşamınızda ortaklıklar açısından daha ciddi adımlar atmayı düşüneceksiniz. Yalnızca hem mantığınızı hem de sezgilerinizi aynı anda dikkate almalı ve buna göre hareket etmelisiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Maddi anlamda ortak bir geleceği paylaştığınız kişilerden ayrılabileceğinizi aklınızda tutarak önlem almalısınız. Hayatın size ne getireceği hiçbir zaman belli değil. O nedenle de hazırlıklı olmakta fayda var.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Yer alacağınız projelerde ayrıntılı planlar yapmayı, gerekli olacak her şeyin detaylı bir listesini yapmayı unutmayın. Art niyetsiz ve sonuca odaklı düşünce yapınız sayesinde girişimleriniz başarılı olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bugün karizmatikliğiniz ile adeta göz kamaştıracaksınız. Her girdiğiniz ortamda gerek fiziksel gerekse sözel olarak kendinize hatırı sayılır bir kitle edineceksiniz. Ayrıca akşam saatlerinde dostlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Kontrolü elinizde tutmaya çalışmak yerine bugün her şeyi olduğu gibi kabul etmeye çalışırsanız eğer, ruhen daha az yorulacaksınız. Hatta bunu kendiniz için bir nevi terapi olarak da yapabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Karar vermekte zorlandığınız anlar olabilir. Bu gibi durumlarda samimiyetine güvendiğiniz yakın çevrenize danışmanız iyi olacak. Yalnızca fikirlerine ciddi anlamda güvendiğiniz kişilerden görüş isteyin.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Çalışma hayatınız için daha büyük hedefler peşindesiniz. Doğru bir yol haritası oluşturmak ve doğru kişilerle bağlantı kurabilirseniz eğer sizi istediğiniz yere ulaştıracak kapıların da ardına kadar açıldığını göreceksiniz.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Yaşamınıza renk katmak ya da farklı işler hakkında harekete geçmek isteyebilirsiniz. Yine de ayağınızı yere sağlam basarak adım atmaya dikkat etmelisiniz. Gün içi iletişiminizde ise kelime seçimleriniz konusunda hassas davranmalısınız.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş