22 Ağustos 2024 Perşembe Günü burç yorumları!

22 Ağustos 2024 Perşembe günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

510

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Yoğun geçecek bir güne başlayacaksınız. Yüksek ihtimalle sizden kaynaklanmayan bazı problemlerin çözümü size kalacak. Genelde çok rahatlıkla çözebileceğiniz durumların içinden çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Bugün motivasyonunuz biraz düşük gibi geliyor olabilir. Akşam saatlerinden sonra aile büyüklerinizle yapacağınız konuşmalardan sonra içinizde hissettiğiniz ancak anlam veremediğiniz sıkıntının kaynağını da öğreneceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Rutinlerin sizi boğduğunu hissediyor olabilirsiniz. Bu durumu değiştirmek de yine sizin elinizde. En azından sabah saatlerinde gününüzü renklendirmek için ufak çaplı alışverişler yapabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bugün sağlığınıza özen göstermeli, ihmal ettiğiniz kontrollerinizi muhakkak yaptırmalısınız. Beslenme alışkanlıklarınızı da gözden geçirmenizde ve bir düzen getirmenizde fayda var.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

İş yerinizde yoğun ve oldukça efor gerektiren bir gün sizi bekliyor. Ne düşündüğünüzü doğrudan söyleyeceğiniz, açık bir iletişimle karmaşık haldeki durumları çözebileceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Bugün çevrenizdekilere karşı her zamankinden daha çok sabırlı davranmanız gerekebilir. Unutmayın ki herkesin kapasitesi aynı değil. Sizin de zaman zaman başkalarının çabuk algıladığı durumları kavrayamadığınız oluyor. Anlayışlı olun.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Detaycılığınız sayesinde daha öncesinde fark edilmemiş sorunları görüp, çözüm üretebilirsiniz. Komplike sorunlara basit çözümler üretecek; oldukça başarılı bir gün geçireceksiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Kendinize ve çevrenize yönelteceğiniz belki de sınırın üzerindeki eleştiriler ne yazık ki olumlu bir neticeye hizmet etmeyecek. Siz belki bu eleştirileri dikkate alıp, bazı konularda kendinizi değiştirmek isteyebilirsiniz ancak bu herkes için geçerli olmayabilir.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Zor zamanları geride bırakmak için yaptığınız planlar sizin istediğiniz gibi gitmiyor olabilir. Yine de engel tanımayan kişiliğiniz sayesinde, önünüze çıkan sorunlara yaratıcı çözümler bulacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugün kişisel gelişiminize odaklanmak, kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Özellikle öğleden sonraki saatlerde yoğun iş temponuzdan sıyrılıp, gerçekten ihtiyaç duyduğunuz bakım işlerini halledebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

İş hayatınızda yapmak istedikleriniz için önce kafanızı toparlamalı, belirli bir plan ve araştırma yaparak hareket etmelisiniz. Önümüzdeki günlerde bulunacağınız iş ortamlarında sözünüz dinlenecek ve bir nevi akıl hocası konumunda olacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bugün detaylara odaklanmak için harika fırsatlar önünüze gelecek. Evinizi, işyerinizi, projelerinizi, randevularınızı organize edecek; verimliliğinizi arttıracaksınız. Emeklerinizin karşılığını da beklediğinizden çok daha kısa zamanda alacaksınız.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş