2024 Bioderma Pro Beach Tour Balıkesir Ören etabı sona erdi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu'nun işbirliğiyle düzenlenen 2024 Bioderma Pro Beach Tour Balıkesir Ören etabı, üç gün süren heyecan dolu mücadelelerin ardından Ören Sahili'nde gerçekleştirilen ödül töreniyle sona erdi.

939

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu'nun işbirliğiyle düzenlenen 2024 Bioderma Pro Beach Tour Balıkesir Ören etabı, heyecan dolu 3 günün ardından sona erdi. Turnuva, Ören Sahili'nde gerçekleştirilen ödül töreniyle taçlandırıldı. Törene Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanvekili Alper Sedat Aslandaş, Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mengüç, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Aytekin Durmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Uğur Baysal, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Burç Özoğuz ve Burhaniye Belediyesi Meclis Üyesi Salihcan Yenikardaşlar katıldı.

Kadınlar kategorisi

  • Balıkesir Ören etabında şampiyon olan N. Yaren S. ve Merve Ç. çiftinin madalyalarını Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Aytekin Durmaz, Bioderma hediye paketlerini ise Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş takdim etti.
  • Yarışmada 2. olan TVF Lisesi (Ceylin S. ve Su Ş.) takımının madalyalarını Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, Bioderma hediye paketlerini ise Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mengüç takdim etti.
  • Yarışmada 3. olan Babadağ Teleferik (Medine K. ve Anna K.) takımının madalyalarını Belediye Spor Kulübü Başkanı Burç Özoğuz, Bioderma hediye paketlerini ise Burhaniye Belediyesi Meclis Üyesi Salihcan Yenikardaşlar takdim etti.

Erkekler kategorisi

  • Balıkesir Ören etabı şampiyonu olan Staff Coffee&Company (Yusuf Ö. ve Batuhan K.) takımının madalyalarını Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Aytekin Durmaz, Bioderma hediye paketlerini ise Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanvekili Alper Sedat Aslandaş takdim etti.
  • Yarışmada 2. olan Gain Spor Kompleksi (Hasan H.M. ve Ahmet Can T.) takımının madalyalarını Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, Bioderma hediye paketlerini ise Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mengüç takdim etti.
  • Yarışmada 3. olan Aleksey Atilla Ö. ve Tarık G. çiftinin madalyalarını Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Burç Özoğuz, Bioderma hediye paketlerini ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Uğur Baysal takdim etti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş