2024-ALES/2 Giriş Belgeleri Erişime Açıldı!

2024 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na katılacak adayların sınava giriş belgeleri erişime açıldı.

1130

2024 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na (2024-ALES/2) katılacak adaylar için sınava giriş belgeleri erişime açıldı. 28 Temmuz'da yapılacak sınav için adayların sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Sınav Yeri Bilgileri Nasıl Öğrenilir?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), sınava katılacak adayların sınav yerlerini öğrenebilmeleri için gerekli bilgilere ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşabileceklerini duyurdu. Adaylar, sınava giriş belgelerini T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle "https://ais.osym.gov.tr" adresinden edinebilecekler.

Son Dakika Uyarısı!

Sınava katılacak adaylar için önemli bir uyarı da yapıldı: 28 Temmuz'da yapılacak sınav için saat 10.00'dan sonra sınav binalarına giriş yapılamayacak. Bu nedenle adayların sınav saatinden önce sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

ÖSYM'den Açıklama Geldi

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, sınava katılacak adayların sınav yerleri ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı. Adaylar, sınava giriş belgelerini edinerek sınav hazırlıklarını tamamlayabilirler.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş