2024-2025 Eğitim Yılı Okul Güvenliği Toplantısı Kaymakam Nebioğlu başkanlığında yapıldı

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı Okul Güvenliği Toplantısı, Kaymakam Dr. Emre Nebioğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıda, okullarda güvenlik tedbirleri ve kurumlar arası koordinasyonun artırılmasına yönelik detaylı değerlendirmeler yapıldı.

772

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde, ilçe genelinde güvenli ve huzurlu bir eğitim ortamı oluşturmak amacıyla düzenlenen Okul Güvenliği Toplantısı, Kaymakam Dr. Emre Nebioğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, okullar ve çevrelerinde alınacak güvenlik önlemleri detaylı şekilde ele alınarak, ilgili kurumlarla iş birliği içinde yürütülecek çalışmalar karara bağlandı.

Koordineli güvenlik önlemleri masaya yatırıldı

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında ilçe genelinde güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim ortamı sağlamak amacıyla okullar ile yakın çevrelerinde alınacak tedbirler hakkında bilgi verildi. İlçemiz genelinde okulların güvenliğinin okul aile birlikleri, veliler ve tüm kurumlarca koordineli olarak alınacak tedbirler görüşülerek detaylı değerlendirmeler yapıldı. Toplantıya Kaymakam Dr. Emre Nebioğlu, Emniyet Müdür V. Komiser Üzeyir Arslan, Jandarma Komutanı Kıd. Ütgm. Levent Çalış, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat Kılıçaslan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erhan Gerçek, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Belma Türe, İlçe Sağlık Müdürü Nilay Baran Okul Müdürleri, İlçemiz Okulları Okul Aile Birliği Başkanları katıldı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş