2024-2025 Akademik Yılı açılışı için hazırlıklar tamamlandı

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yılı açılışı için hazırlıklar tamamlandı.

803

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, 09 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 11:00'de İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni'ni gerçekleştirecek. Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, törene Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Davut Doğan’a Fahri Doktora tevdi töreni ve AFAD Başkanı Sayın Okay Memiş'in "Türkiye'de Afet Yönetimi ve 6 Şubat Depremleri" konulu açılış dersi için katılımın kendileri için büyük bir onur olacağını belirtti.

Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak. Ardından ÇOMÜ Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Senfoni Orkestrası’nın konseri, Rektör Prof. Dr. ERENOĞLU’nun konuşması ve Doğanlar Holding'in kuruluşunu anlatan tanıtım filmi gösterilecek. Törende, Davut Doğan'ın özgeçmişinin okunması ve ÇOMÜ Senatosu tarafından Fahri Doktora kararının takdimi yapılacak.

Tören, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan'a Fahri Doktora tevdi edilmesi, onun konuşması, hediye takdimi ve aile fotoğrafının çekilmesiyle devam edecek. Açılışın ardından Rektör Prof. Dr. Erenoğlu'nun konuşmasının ardından AFAD Başkanı Sayın Okay Memiş'in "Türkiye'de Afet Yönetimi ve 6 Şubat Depremleri" konulu açılış dersi ile etkinlik sona erecek.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş