20 Temmuz 2024 Cumartesi Günü burç yorumları!

20 Temmuz 2024 Cumartesi günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1481

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Geçmişteki yaralarınızı iyileştirme fırsatı bulacak, bugüne kadar konuşmaktan kaçındığınız sorunları dile getireceksiniz. Ufukta sizin için kısa mesafeli yolculuklar görünüyor.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Yazılı ve görsel yolla kendinizi ifade etmeye çalışmanız iç huzuru bulmanızda yardımcı olacaktır. Bilinçaltınızdaki yüklerden kurtulmak için yeni yollar arayabilir ya da eski alışkanlıklarınıza dönme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

İletişim becerilerinizi ve olaylara fark katan kişisel bakış açınızı kullanmalısınız. Böylelikle kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Bu durumun iş hayatınıza da pek çok açıdan olumlu olarak yansıyacağını deneyimleyebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Çalışma hayatınızdaki ekip arkadaşlarınızla beyin fırtınası yapmak, yeni fikirler üretmene yardımcı olabilir. İletişim yetenekleriniz ve organizasyon kabiliyetinizle gerçek bir lider olduğunuzu kanıtlayabilir ve yeni girişimlerde öncü rol üstlenebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Fırsatlarla dolu bir gün sizi bekliyor. Bu olumlu enerjiler sayesinde, çoktandır aklınızda olan bir projeye başlayabilir, yaratıcı fikirlerinizle ön plana çıkabilirsiniz. Dikkat çekecek şekilde yıldızınız parlıyor.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Risk almayı göze alabilirseniz, iş hayatınızda büyük başarılar elde edebilirsiniz. Kariyerinizi, kişiliğinizin diğer yanları ile birleştirerek işinize yansıttığınızda başarı da size sandığınızdan daha kısa zamanda gelmiş olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Ani kararlar alarak yeni bir düzen kurmaya karar verebilirsiniz. Hayatınızın gidişatını değiştirebilirsiniz. İş hayatındaki arkadaşlarınızdan gelecek parlak tekliflere karşı ön yargısız olmaya çalışın.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

İçsel olarak büyük bir değişim yaklaşıyor. Çevrenizdekilerin de dahil olduğu bu değişim sürecinin baş mimarı sizsiniz. Yenileme projesini başlatmanın şimdi tam zamanı.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Gizli kalmış yeteneklerinizi keşfedeceksiniz. Onları sergilemek için en doğru zamanı tayin ettikten sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Kişisel ve profesyonel yaşamınızda yeni kapılar açılıyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

İş hayatında, büyük projeler ve zorlu görevler kapıda. Liderlik yeteneklerinizi sergilemek ve ekibinizi motive etmek için ihtiyaç duyduğunuz tüm enerjiler sizinle. Girişimci ruhunuz ortaya çıkıyor.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Mental olarak ihtiyaç duyduğunuz iyileşme sürecini başlatmak için harika bir gün. Çevrenizde sizden izler taşıyan çalışmalar ya da hayır işleri hiç ummadığınız kapıların size açılmasına vesile olacak.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Toplumsal projelere yönelebilir, sorumluluk projelerinde yer almak isteyebilirsiniz. Gönüllü olarak yapacağınız çalışmalar ya da bağışlar size manevi tatmin sağlayacak.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş