20 hesap yöneticisine provokatif paylaşımlar nedeniyle işlem başlatıldı

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca yapılan çalışmalarda 20 hesap yöneticisi hakkında gerekli işlemler başlatıldı.

1517

İçişleri BakanıAli Yerlikaya; Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız tarafından yapılan çalışmalarda sosyal medya platformlarında bazı hesaplardan başta İzmir olmak üzere ülkemiz genelinde çıkan orman yangınlarına ilişkin provokatif paylaşımlar yapıldığı görüldüğünü ve bu tür paylaşım yapan 20 hesap yöneticisi tespit edildiğini açıkladı.

“Emniyet Genel Müdürlüğümüz koordinesinde; Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız ve Güvenlik Daire Başkanlığımız ile birlikte ilgili Emniyet Müdürlüklerimizin yaptığı çalışmalar sonucu provokatif paylaşım yapan 20 hesap yöneticisi hakkında gerekli işlemler başlatılmıştır'' ifadelerinde bulunan Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrıca şu ifadelere yer verdi; “Orman yangınları gibi milletçe büyük üzüntü duyduğumuz ve devletimizin tüm kurumlarıyla mücadelesini sürdürdüğü bir konuda, halkımız arasına nifak tohumu ekmeye çalışanlara müsaade etmeyeceğiz!”

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş