20 Ağustos 2024 Salı Günü burç yorumları!

20 Ağustos 2024 Salı günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

762

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bir süredir üzerinde çalıştığınız hedeflere bugün ulaşma şansınız oldukça yüksek görünüyor. Disiplinli çalışmanızın meyvelerini toplayacaksınız. Çevrenizde başarınızı çekemeyenlerin olduğunu unutmadan, başarınızın tadını çıkarın.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Salı günü yeni girişimler ve beklenmedik ortaklıklar için uygun bir atmosferde başlayacak. Hem tecrübenizle hem de güçlü sezgilerinizle pek çok zorluğun üstesinden geleceksiniz. Bu kadar iş, güç ve sorumluluğun arasında sağlığınızı da ihmal etmeyin.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Zihnen kendinizi yorgun, fazlasıyla karmaşık olayların ortasında ne yöne doğru hareket edeceğinizi bilmiyor bir halde bulabilirsiniz. Yeni düzenler, yeni iş ortamları çok yakında kapınızı çalacak. Hazırlıklı olmalısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

İş hayatınıza fazlaca odaklanıp, aile ve arkadaşlarınızla iletişimde bulunmayı unutmayın. Halledilmesi gereken pek çok iş, yalnızca sizin çözebileceğiniz bazı problemler var ancak bu yakın çevrenizden uzaklaşmadan da yapılabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Özellikle bugün her zamankinden daha fazla kendi yolunuzu çizmek, kendi kurallarınızı koymak isteyebilirsiniz. Maddi konularda alacağınız kararlarda özgürce davranabilmek istiyor, kaynaklarınızın kaderini başkalarına bırakmak istemiyorsunuz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Bu aralar riskli adımlar atmak size yarardan çok zarar getirebilir. Yoğun iş gündemi olan ya da kalabalık bir ortamda çalışan Başaklar için gün içinde sinirlerinizi zıplatabilecek insanlar ile muhatap olmak zorunda kalmak, bunaltıcı olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Mevcut durumunuzu geliştirmek, yenilemek için güzel bir gün. Yeni ve bilinmeyendense var olana odaklanmak bugün sizin için daha olumlu sonuçlanacak. Huzurlu bir ortama ihtiyaç duyabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bugün bulunduğunuz ortamlara uyum sağlamakta zorlanabilir, kişisel sorunlarınızın çokluğu yüzünden iş arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Geçici bir süre için bile olsa kendinize kafa dinlemek için zaman ayırmalısınız.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bugün içinizdeki savaşçı, arkasından konuşanlar ve bunca yıldır verdiği emekleri bir çırpıda harcayanlara karşı bir mücadele içine girecek. Kötülük yapanları daha fazla görmezden gelecek haliniz kalmadı çünkü.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Kendi düzeninizi oluşturmak, bu konuda elinizden gelen her şeyi yapmak istiyorsunuz. İstediğinizi alana kadar da bu böyle devam edecek. Yalnız elinizi daha çabuk tutmanız gerekebilir.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Başarılarınız ve gösterdiğiniz çaba herkesin dikkatini çekiyor. Biraz daha sabredebilirseniz eğer iş yerinizde zam, prim ya da terfi gibi bir ödül sizi bekliyor olacak. Başarıya ulaştıkça güçleneceksiniz.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Elinizi attığınız her işte kendinize has tavrınız ile fark yaratıyorsunuz. İş ortamınızdaki gerginlikler, verilen haksız kararlar canınızı sıkıyor olsa da ileride yaşayacağınız güzel günler için bugünlere katlanmanız gerektiğini bilecek kadar olgunsunuz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş