2 Ekim 2024 Çarşamba Burç Yorumları

2 Ekim 2024 Çarşamba günü burcunuzu neler bekliyor?

805

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Çalışma hayatınızda yeni başlangıçlar yapma fırsatı bulabilirsiniz. Hafta başından itibaren başlayan değişim ve gelişim isteği bugün de devam edecek gibi görünüyor. Tabii ki bunca emeğin bir karşılığı da olmalı.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Yenilik ve başarı hafta boyunca sizinle birlikte olacak. Bu arada sizi bile şaşırtacak türden köklü bir değişikliğe de kendinizi hazırlamalısınız. Gerekiyorsa tüm düzeninizin değişebileceğini kabul etmelisiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Gerek çalışma hayatınızda gerekse özel hayatınızda siz istemeseniz bile bazı konularda liderlik yapmanız gerekecek. İşlerin sorunsuz bir şekilde ilerlemesi için görünen o ki başka çareniz de yok.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bu hafta sizin için gerçeklerle yüzleşme fırsatları getiriyor. Kendinize daha derin bir anlama ihtiyacı ile bakmalı, ihtiyaçlarınızı görmelisiniz. Sağlığınıza da daha fazla özen göstermeniz gerekiyor.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından harcayacağınız emeğin karşılığını alacaksınız ancak bütün bunlar olurken kendinize yatırım yapmayı da ihmal etmemeniz gerekiyor. Neticede en büyük sermayeniz kendinizsiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Eğer önünüze bir eğitim programına katılmak ya da kişisel gelişiminiz için seminer veya kurslara gitmek için fırsat çıkarsa; vakitsizlik ya da işlerinizi yapacak başka kimse olmaması gibi bahaneleri bir kenara bırakıp, muhakkak katılın. İleride iyi ki yapmışım diyeceksiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Ekim ayı özellikle Teraziler için yenilenme enerjileriyle dopdolu. Siz de bu fırsattan istifade edebilir ufak çaplı bile olsa hayatınızda değişikliklere yer vermelisiniz. Bugünleri bir nevi kendinizi tazeleme fırsatı olarak görün.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Çalışma hayatınız için başarılı girişimlerde bulunacaksınız. Çevrenizden de saygı görecek, aldığınız kararların iş arkadaşlarınız tarafından desteklendiğini hissedeceksiniz. Geride durmak yerine bir adım öne çıkmanız yeterli.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Düşüncelerinizi, duygularınızı daha net bir şekilde ortaya koyacak, karşınızdakiler tarafından anlaşılma konusunda da önceki günlere oranla daha şanslı olacaksınız. Nihayet sizi epey yoran günleri geride bırakıyorsunuz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Kişisel projelerenizde atacağınız adımlar epey başarılı olacak gibi görünüyor. Bundan sonraki süreçte imzalanması gereken kağıtlara dikkat etmek, ödeme tarihlerini kaçırmamak gibi konulara dikkat edildiği müddetçe işler yolunda gidecek.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Eğitim ile ilgili fırsatlar bu hafta daha çok kapınızı çalacak gibi görünüyor. Günlük hayatın rutinlerinin arasına onları da katabilirseniz, kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz kesin. Bugünler şanslı günler sizin için.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

İhtiyacınız olan şey kendinizi bir adım ileriye taşıyacak bir hedef. Kafanızda netleştirdikten sonra sizin için eğlenceli bir yolculuk olacağı da kesin. Azimli ve detaycı kişiliğiniz sizi şu anki halinizden çok daha ileriye taşıyacak.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş