2 Ağustos 2024 Cuma Günü burç yorumları!

2 Ağustos Temmuz 2024 Cuma günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

678

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Maddi anlamda yeni kazançlar elde edebilir, gelirinizin artması ile birlikte kariyerinizde de yükselme ihtimalleri ile karşılaşabilirsiniz. Özel hayatınızda da yeni insanlar ile tanışmak için uygun ortamlarda bulunacaksınız.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Aileniz ve sevdiklerinizin desteğini arkanızda hissedecek, bugün özellikle çalışma ortamınızda karşılaşacağınız bazı durumlarla başa çıkabilmek için ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi onlardan alacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Birden fazla sepeti aynı kolda taşıyabilmek sizin için hiç de zor değil. Bu beceriniz iş hayatınızda çok işinize yarayacak. Sosyal hayatınız giderek daha da renkleniyor. Kariyeriniz ve özel hayatınız bir süredir bocaladığı durumlardan sıyrılacak gibi görünüyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Yeteneklerinizi iyi değerlendirmeli, kararsızlık hissettiğiniz anlarda geçmiş tecrübelerinizden yararlanmaya çalışmalısınız. Özel hayatınızda da işler sizin düşündüğünüzden daha iyi gidecek gibi görünüyor.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Sevdiklerinizden alacağınız iyi haberler, gün içinde kendinizi moralsiz hissettiğiniz anlarda yardımcınız olacak. Hayattan beklentilerinizi gerçekçi bir düzeyde tuttuğunuz müddetçe iş ve özel hayatınızda daha mutlu hissedeceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

İş ve özel hayat dengenizi doğru kurmazsanız, sizin açınızdan oldukça yorucu bir ortam oluşacak. Sadece işinize ya da sadece aile içi sorunlara odaklanmak sizi tüketebilir. Herkesin derdine siz derman olamazsınız.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Son zamanlarda aksilikler yaşayan Terazi burçları, bugünden itibaren biraz rahat nefes alabilir; sorunlarının yavaş da olsa çözüme kavuştuğunu görebilir. Ay ortasına doğru çözümü mümkün olan ne varsa çözülecek.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

İş hayatınızda gözle görünür bir değişim süreci başlıyor. Önünüzde yeni yollar açılacak. Siz de kendinizi bu yollarda temkinli ama emin adımlarla yürürken bulacaksınız. Sağlık konusunda ise yaptırmayı ihmal ettiğiniz kontroller ya da tahlilleriniz varsa daha fazla ertelemeyin.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

İş yaşamınızın yoğun temposuna dönmek üzeresiniz. Bu durumun canınızı sıkması normal çünkü bu kısa aradan önce hallolmamış bazı sorunlar vardı ve bunların etkilerinin ileriki günlerde de devam edeceğini biliyorsunuz. İş değişikliği kararı almanız mümkün.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Maddi kaygılarınızı ortadan kaldıracak bazı fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Doğru adımı attığınızdan eminseniz, bazı riskleri almaktan çekinmemelisiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Hayatın rutin akışı bugünlerde size boğucu geliyor olabilir. Her ne kadar rutini seven bir yapınız olsa da bir noktadan sonra sıkıldığınızı hatta kapana kısıldığınızı hissedebilirsiniz. Sosyal hayatınızı renklendirmeye çalışmak, belki spora başlamak gibi aktiviteler size iyi gelebilir.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

İş hayatınızdaki rekabetin zorlayıcı etkileri altında alacağınız kararlar sizi endişelendiriyor olabilir. Maalesef bazı durumlarda en doğru kararı almak gibi bir seçenek bulunmuyor. Böyle dönemlerde kendinize fazla yüklenmemeniz en iyisi olacaktır.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş