19 Temmuz 2024 Cuma Günü burç yorumları!

19 Temmuz 2024 Cuma günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1126

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Eski dosyalarda ve geçmiş işlerde bile farklı ve yenilikçi yaklaşımlar göstererek büyük başarılar elde edebilirsiniz. Bugün değişim rüzgarlarından yararlanmanın tam zamanı.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Eski alışkanlıklarınızdan kurtulmak ve yeni yollar denemek için harika bir gün. İster iş isterse özel hayatınızdaki partnerlerinizi dinlemeniz sizin yararınıza olacak. Heyecan verici bir gün sizi bekliyor.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bugün duygusal yüklerinizden arınacak, hafifleyeceksiniz. Kendinize olan güveninizi yeniden kazanıyorsunuz. Harika bir gün sizi bekliyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

İş hayatınızda alışılmışın dışında bir tavır sergileyeceksiniz. Size zorla kabul ettirilmeye çalışılan, eskimiş ya da anlamsız fikirlerle bugün çok daha kolay yoldan başa çıkacaksınız.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Daha rahat edeceğiniz bir gün sizi bekliyor. Maddi anlamda ise biraz daha dengeli olmanızı gerektiren günlerdesiniz. Birikim yapabiliyorsanız eğer, fırsatları kaçırmayın.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Kazancınızı doğru yönetecek, sınırlarınızı baştan ve düzgün bir şekilde çizerek iş hayatınızda ileriki günlerde çıkması muhtemel sorunların önünü şimdiden alacaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bugün kendinizi özgürce ifade edebileceksiniz. Bugüne kadar görmezden geldiklerinizi gün yüzüne çıkaracaksınız. Kimseye hak ettiğinden fazlasını vermeyeceğiniz bugün önceliğiniz kendiniz olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Maddi ve manevi anlamda kazançlı olduğunuz bir güne başlıyoruz. Bugün yapacağınız her şey size pozitif bir şekilde dönecek. Tam da bu noktada hedefin geçmişten bugüne kadar gelen işinize yönelmek ise maddi anlamda başarılı sonuçlar elde edeceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Özgürleşmek ve hayatın heyecanına kapılmak sizin için son derece önemliyken, sosyal çevre ve ailenizden de beklenmedik destekler de gelecek. Hatta, kendi özgür alanınızı inşa ederken partnerinin desteği ve iş birliği ile güçleneceksiniz

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugün, geçmişten gelen kısıtlamaları bir kenara bırakıp, yeni ve özgür bir yol çizmenin tam zamanı. Zira, içsel olarak büyük bir değişim ve yenilenme sürecine gireceksiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Halletmeniz gereken işleri tamamlamanıza çok az kaldı. O saatten sonrası kendinize ayıracağınız güzel zamanlar ile dolacak. Ancak önünüzde hala atlatmanız gereken birkaç zorluk var.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

İç huzur arayışınız sizi başkalarına yardım ederek kendi yolunuzu bulma noktasına taşıyabilir. Uzattığınız eli tutanlardan biri de kendiniz olacaksınız. Başkalarının derdine derman olurken; kendinize de faydanız dokunuyor.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş