havadurum

19 Haziran Çarşamba için burç yorumları...

Merkür'ün etkisini daha çok hissedeceğimiz bir güne başlıyoruz. Peki, 19 Haziran'da burcunuzu neler bekliyor?

1469

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-20 Nisan):

Meydana gelen göksel olaylar, duygusal zekanı arttıracak. Bu etki, kendinizi ifade ederken daha yumuşak ve şefkatli bir dil kullanmanızı sağlayacak. İş hayatında yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa (21 Nisan-21 Mayıs):

Her ne kadar yeni gelir kapıları bulmakta şanslı ve azimli olsanız da harcamalarınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin. Önümüzdeki günlerde karşınıza çıkacak daha büyük ihtiyaçlarınız için bugünden işi sıkı tutmalısınız.

İkizler ve Yükselen İkizler (22 Mayıs-21 Haziran):

Finansal konularda duygusal kararlar almayı bir kenara bırakmanın vakti geldi de geçiyor bile. Bugünlerde maddi kazançlar ve yatırımlarınızı daha dikkatli yönetmelisiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (22 Haziran-22 Temmuz):

İş hayatında yetkinliğinizi daha rahat sergileyebileceğiniz günlerdesiniz. Bunun avantajını kullanın ancak kendinize ve çevrenize çok yüklenmeyin.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-23 Ağustos):

Son günlerde çalışkanlığınızla ön plana çıkıyorsunuz. Dolayısıyla emeklerinizin takdir edildiğini görmek istemenizden daha doğal bir şey yok. Ancak biraz daha sabretmeniz gerekebilir.

Başak ve Yükselen Başak (24 Ağustos-23 Eylül):

Geçtiğimiz hafta boyunca iş hayatındaki ekip çalışmalarında sıkıntı çektiniz ancak bu durum bugün itibariyle değişecek. Detaylara verdiğiniz önem ve tecrübenizle ön plana çıkacağınız bir gün.

Terazi ve Yükselen Terazi (24 Eylül-23 Ekim):

Yeni insanlarla tanışmaya, fikir alışverişinde bulunmaya çok müsait bir gün. Siz de kendinizden pek çok şey katarak eğleneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (24 Ekim-22 Kasım):

Uzun süredir üzerinde çalıştığınız projelerinizde olumlu gelişmeler yaşamaya başladınız. Devamı da gelecek bu sürecin. Finansal anlamda biraz daha dikkatli olmanızda fayda var.

Yay ve Yükselen Yay (23 Kasım-21 Aralık):

Kişisel gelişiminize zaman ayırmak, entelektüel açlığınızı doyurabilmek için çok güzel bir gün. Kendinize vakit ayırdığınızda her zaman karşılığını alacağınızı siz de biliyorsunuz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-20 Ocak):

Liderlik yapmanın doğanızda olduğunu düşünüyorsunuz ancak bazen bir adım geriye gidip olaylara farklı bir bakış açısıyla bakmanın bu sürece ne kadar faydalı olabileceğini unutuyor olabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova (21 Ocak-19 Şubat):

Uzun zamandır yolunda gitmeyen aşk hayatınız yakın zamanda güzel gelişmelere gebe. Hem finansal hem de duygusal dünyanızda çok güzel gelişmeler kapıda.

Balık ve Yükselen Balık (20 Şubat-20 Mart):

Ev ve iş yaşamını dengede tutmak için verdiğiniz çabaların karşılığını alacağınız bir gün. Halletmeniz gereken işlerin büyük çoğunluğunu rayına koydunuz. Biraz da dinlenmelisiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş