19 Ekim 2024 Cumartesi Burç Yorumları

19 Ekim 2024 Cumartesi günü burcunuzu neler bekliyor?

1366

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bir süredir devam eden iş ve özel hayatınızdaki çalkalanma ve çatışmalardan etkilenmemeniz mümkün değil. Kendinizi güvenceye alarak, temkinli bir şekilde olaylara yaklaşmalısınız. Aksi halde kendinizi kaosun ortasında bulabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Sizin dışınızda alınan bazı kararlar sizi ve ev hayatınızı doğrudan etkileyecek gibi görünüyor. Özellikle yakın aile bireylerinizden duyacağınız ve aslında bilseniz de bugüne kadar dile getirilmedikleri için görmezden geldiğiniz konular ile yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Ekonomik anlamda yeni kararlar almanın arifesindesiniz. Kendinizi ve ihtiyaçlarınızı iyice gözden geçirmeli, gerekirse cesur kararlar almalısınız. Bugün sizin için zarar gibi görünen bazı harcamalar ileriki günler için kâr elde etmenizi sağlayabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Gün sizin için endişelerinizden ayrılmaya çalışmak için kendinize yeni hobiler edinme çabanız sayesinde oldukça renkli geçecek gibi görünüyor. Çevrenizin de genişlemesiyle birlikte farklı insanlar ile bir araya geleceksiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Sevdiklerinizin ve ailenizin size yönelik uyarılarını dikkate almalısınız. Hiçbir uyarıları sizi aşağıa çekmek ya da sırf eleştirmek için yapılmadı. Kendinizi dikkatlice analiz ederek atacağınız adımları planlamalısınız.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Hafta sonu sizin için yeni maceralara gebe olacak gibi görünüyor. Özellikle hafta sonunu da çalışarak geçiriyorsanız eğer yurt dışı bağlantılı kişiler ile kuracağınız bazı bağlar sayesinde gününüz çok daha eğlenceli geçecek.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Hem geçmişi hem de bugünü güzelce harmanlayacak, düşüncelerinizi bir düzene koyacaksınız. Bu sayede karşınıza çıkabilecek zorlukları sandığınızdan daha kolay bir şekilde atlatacaksınız.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Geçtiğimiz haftanın size getirdiği dönüşümleri sindirmek için hafta sonunun sakinliğine ihtiyaç duyacaksınız. Bu sayede kafanızı toparlayabilecek, önümüzdeki haftanın hazırlıklarını tamamlayacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Tazelenmeye, kendinize vakit ayırmaya ihtiyacınız var. Son iki haftanın yoğun ve değişimin getirdiği yük nedeniyle zaman zaman gergin geçen zamanlarını telafi edebilmek için kendinizi dinlemelisiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Kendinizi zihinsel olarak iyileşmiş olarak hissedeceğiniz günlere giriyorsunuz. Her ne kadar iş yaşamınızın yoğunluğu artıyor olsa da özellikle elde edeceğiniz maddi kazanımlar sayesinde daha mutlu olacaksınız.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Hafta sonu sizin için oldukça eğlenceli bir yoğunluk içinde geçecek. Belki küçük bir tatil bile yapabilirsiniz. Alışılmışın dışında bir ortama girebilir, sanat eserleri ya da müzeler gibi sizi besleyecek yerleri gezebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Acele etmeden, risk almaktan kaçınarak karar almanız gereken bir gün. Yakın aile bireyleriniz ile birlikte güzel zamanlar geçirmek için planlar yapabilir, kendinizi günün güzelliklerini keşfetmeye çalışırken bulabilirsiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş