19-25 Ağustos 2024 Haftalık Burç Yorumları!

Astrolojiye inananlar için haftalık burç yorumları, hayatın akışını anlamada önemli bir araçtır. 19-25 Ağustos haftası, burçların enerjilerini nasıl etkileyecek? Hangi burçlar bu hafta şanslı olacak, hangi burçlar dikkatli olmalı? Tüm bu soruların cevabını, haftalık burç yorumlarımızda bulabilirsiniz.

1454

Ağustos ayının son haftasına girerken, gökyüzündeki hareketlilik de artıyor. Astrolojiye göre bu hafta, bazı burçlar için beklenmedik sürprizlerle dolu olabilir. Aşk, para, sağlık gibi konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Peki, siz bu hafta hangi alanda daha şanslısınız? Gelin, haftalık burç yorumlarımızı birlikte inceleyelim.

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta iş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak acele karar vermemeye özen gösterin. Alacağınız kararlar sizi olumsuz etkileyebilir.

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Aşk hayatınızda şansınız artıyor. Uzun zamandır size arkadaş olarak yaklaşan birisi, size karşı duygularını dile getirebilir.

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

Bu hafta karşınıza olumsuz engeller çıkabilir. Bunlarla nasıl baş edeceğinizi öğrenmeniz gerekiyor. Baş ettiğiniz zaman, size güzel sonuçlar doğuracaktır.

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Bu hafta duygularınızı oldukça yoğun bir şekilde kullanabilirsiniz. Hislerinizin size ele geçirmesine izin vermeyin ve adımlarınızı daha dikkatli atın.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Bu hafta yeni iş kapıları sizi bekliyor. İş konusunda şansınız oldukça yaver gidecek. Terfi almaya hazır olun.

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Bu hafta harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Bolluk sizinle olacağı gibi, kısa sürede sizi terk edebilir.

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Bu hafta çevrenizdeki insanlara karşı dikkatli olmalısınız. Arkadaşlarınızla beklenmedik küslükler yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Bu hafta şans sizinle olacak. Haftaya başarıyla başlayacaksınız. Şans kapısı bu hafta sizin için aralık kalacak.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Bu hafta hayatınıza yeni biri girebilir. Sizde uyandırdığı ilk hisse dikkat edin. Bu hafta yeni dostluklar kurabilirsiniz.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Bu hafta ailenizle daha çok vakit geçireceksiniz. Belki ailecek bir tatil, belki de yeni bir yer sizin yeni başlangıcınız olacak.

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Bu hafta farklı bir ortama girebilirsiniz. Çevrenizde büyük değişiklikler meydana gelecek, hazırlıklı olun.

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Bu hafta küstüğünüz bir arkadaşınızla yeniden iletişime geçeceksiniz. Konuştuğunuzda, sorunların üzerinden geleceksiniz. Eski arkadaşınızla yeniden kavuşmak, size iyi hissettirecek.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş