18 Ekim 2024 Cuma Burç Yorumları

18 Ekim 2024 Cuma günü burcunuzu neler bekliyor?

162

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Maddi konularda dikkatsiz davranabilir ve kendinizi nakit sıkıntısı içinde bulabilirsiniz. Akşam saatleri itibariyle arkadaşlarınızla ve akrabalarınızla günün tadını çıkaracaksınız. Bazılarınız sağlık nedenleriyle şehir dışına çıkıp bundan faydalanabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Aile içi uyumu bozmamak için bir aile meselesinin üzerinde düşünülmesi gerekebilir. Bir yolculuğa çıkarak başarılacak çok şey var. İş hayatınızda ise başlatılan bir şeyin sonuçlarını göstermesinin zaman alacağını kabul etmelisiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

İş ve sosyal hayatınız için bir denge oluşturmalısınız. Giderek yoğunlaşan çalışma hayatı size kişisel alan bırakmayacak bir hale geliyorsa eğer, daha programlı bir günlük hayat sürmeye başlamanın zamanı gelmiş olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bir şeyleri değiştiremediğinizde arkanızı dönüp gitmeyi becerebilmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Yoksa aynı sorun yumağının içinde, sonu gelmez bir döngüde kalabilirsiniz. Size konfor alanı gibi gelen şey aslında sizi boğuyor olabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Hedefleriniz doğrultusunda harekete geçmek için güzel bir gün. Yurt içi ve dışında özellikle eğitim alanında güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Maddi olarak ileriki günlerde refaha kavuşmak için cesur adımlar atabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Günlük yaşamın getirdiği yoğunlukla başa çıkmak için kendinize daha fazla özen göstermenizde fayda var. Uzun zamandır bazen özen gösterip, bazen ise tamamen boş verdiğiniz sağlık sorunlarınız başınıza iş açmadan önce harekete geçmelisiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Haftanın son günü iş ve özel yaşamınızda bozulan ya da hasar gören ilişkilerinizi tamir etme fırsatı bulacaksınız. Bu iyileşme hali size sandığınızdan da iyi gelecek, maddi ve manevi olarak sizi rahatlatacak.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

İçinde bulunduğumuz zaman dilimi, size kendiniz ile ilgili olarak pek çok şey öğretti. Bunlardan çıkaracağınız dersler ile önümüzdeki süreçte neleri geride bırakmanız, nelere ise sıkı sıkıya sarılmanız gerektiği konusunda net kararlar alabileceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Gerek maddi gerekse manevi anlamda güvensizlik ve korkular yaşıyor olabilirsiniz. Ancak kendinizi olasılıklar arasında kaybolmaktan kurtarabilirseniz eğer, başkalarının yapmaya cesaret bile edemeyeceği işlerde başarılı olacağınızı kendiniz de göreceksiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Kendinizi kapana kısılmış gibi hissediyorsanız eğer bu sürecin de diğer zorlu günlerde olduğu gibi geçici olduğunu kendinize hatırlatmanızda fayda var. Karamsarlığa kapılmadan, çözüm odaklı düşünmelisiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

İnsanın ruhu hasta olmadan bedeni de hasta olmaz gibi klişe bir söz var. Bunun her hastalık için geçerli olmadığını siz de biliyorsunuz ancak yaşadığınız sağlık sorunlarının en azından bir kısmının duygu ve düşünce dünyanızda dengeleyemediğiniz sorunlardan kaynaklandığı da gayet açık.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Haftayı aile içinde sizi sevindirecek gelişmeler ile kapatacaksınız. Böylelikle bir süredir sizi yiyip bitiren ne varsa içinizden atabilecek, ihtiyacınız olan moral desteğini yanınızda bulacaksınız.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş