17 Ağustos 2024 Cumartesi Günü burç yorumları!

17 Ağustos 2024 Cumartesi günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1009

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün kariyer için yeni hedefler belirlemek için harika bir gün. Hayatınıza dair önemli değerlendirmeler yapacak, hatalarınızla yüzleşeceksiniz. Özel hayatınızda ise ailenize daha fazla vakit ayırmalısınız.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Hafta sonuna eski ve artık sizi aşağıya çeken bazı alışkanlıklarınızdan kurtulma isteği ile başlayabilirsiniz. Özellikle sağlığınız açısından vereceğiniz bu kararlar size yepyeni kapılar açabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

İş ya da ev ortamında değişikliğe gitmek, yenilemeler yapmak, eşyaların düzenini değiştirebilir; bulunduğunuz mekanı güzelleştirmek için çaba sarf edebilirsiniz. İrili ufaklı yapacağınız eklemeler ile bambaşka bir ortama sahip olacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Kendinize olan güveninizi yerine getirecek bazı işlere imza atabilir, yeni ortamlarda yeni iş bağlantıları kurabilirsiniz. Girişken yapınız sayesinde istediklerinizi elde etmek sizin için daha kolay olacak.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Kısa ve orta uzunluktaki seyahatlere çıkabilir, hafta sonunu yeni yerler keşfederek geçirebilirsiniz. Güzel anılar biriktireceğiniz bu yolculuklar önümüzdeki haftadan itibaren yoğunlaşacak iş temponuz öncesi size ilaç gibi gelecek.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Yakın çevrenize ve ailenize vakit ayıracağınız bir gün sizi bekliyor. Sevdiklerinizle birlikte keyifli anlar paylaşacağınız, belki birlikte ufak çaplı keşif gezileri de yapacağınız bir hafta sonu olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

İş hayatınızla ilgili sosyal bağlantılarınıza ihtiyaç duyacağınız bir gün. Bazı sorunları kişisel bağlantılarınız sayesinde çözeceksiniz. Hafta içi halledemediğiniz konuları hafta sonunun ilk gününde kolayca neticelendirebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bugünün gündeminde finansal geleceğiniz var. Yatırımlar, projeler, iş bağlantıları gibi konular bugünün gündemini epeyce meşgul edecek gibi görünüyor.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Yoğun ve belki de stresli geçebilecek bir gün sizi bekliyor. Özellike evinizle ilgili pek çok işi halletmeyi hafta sonuna bırakmak zorunda olduğunuz için bugünü özellikle bu konuları halletmeye ayırabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Geçmişten gelen bazı hatalarınız ile bugün yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Canınız ne kadar sıkılırsa sıkılsın, öfkenizi kontrol altında tutmaya çalışmanız sizin yararınıza olacak.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Ortaklar ile gerçekleştirmeniz gereken her türden işte bugün sabrınız sınanabilir. Zaten bir süredir süregelen anlaşmazlıklar ya da birikmiş karşılıklı öfke bugün su yüzüne çıkabilir, kendinizi gergin ortamlar içinde bulabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bugünlerde kendinizi yine başkalarının aldığı ve sizce uygulamada asla fayda sağlamayacak durumlar içinde sıkışmış hissedebilirsiniz. Herkesin pratik zekaya sahip olamayacağını kabullenmekle birlikte, karar mekanizmasında bulunan bazı kişilerin bu türden tavırları canınızı sıkacak.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş