havadurum

16 Temmuz 2024 Salı Günü burcunuzu neler bekliyor?

16 Temmuz 2024 Salı günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

814

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilir, istemeden kalp kırabilirsiniz. Beklentilerinizi daha minimum düzeyde tutmalı ve başkalarına göre değil de kendi gerçeklerinize göre planlar yapmalısınız.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Alım satım gibi uğraşıyorsanız eğer bugün içerisinde aldığınızdan daha çok vereceğiniz durumlar, ufak çaplı da olsa can sıkacak zararlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi biraz dizginlemekte ve dikkatli davranmakta fayda var.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Kendinizi bulunduğunuz ortamda bilginiz ve özel yönleriniz ile gösterebileceğiniz bir dönemdesiniz. Kişisel gelişiminize, ilişkilerinize biraz daha özen gösterebilirseniz, faydalarını ileriki günlerde göreceğiniz bir bağ oluşturmuş olacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Unutkanlıklara dikkat etmelisiniz. Özellikle de sağlığınız ile ilgili konularda özen göstermeniz, kendinizi dinlemeniz gerekiyor. Açmazda hissettiğiniz anlarda kısa süreli de olsa bulunduğunuz ortamı değiştirmeniz sinirlerinizi yatıştırabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Uykusuz kalmak size yaramıyor, ki bunu en iyi siz biliyorsunuz. Beslenmenizde de ipin ucunu kaçırdığınız anlar oluyor. Önümüzdeki sonbaharı kendinizi tamir etmekle geçirmek istemiyorsanız şimdiden işleri sıkı tutmalısınız.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Maddi konularda beklentileriniz, verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle hayal kırıklığına dönüştü. Önümüzdeki birkaç günü sıkıntılı geçirebilirsiniz. Yine de umutsuz olmak için henüz erken. İşler yoluna girecek.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

İletişim becerilerinizin hayli etkileyici olduğu bugün içinde karşılaşacağınız her türden duruma göstereceğiniz diplomatik denebilecek yaklaşımlarınızla tam bir fark yaratan oluyorsunuz. Bu da hayranlarınızı arttıracak.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

İkili ilişkilerde daha empatik ve sabırlı davranmak bugün size düşüyor. Her şeyden önce kendi iç huzurunuz için bu yolu seçmeniz bir anlamda zorunlu olacak. İş konusunda yeni fikirler de sizi bulacak gibi görünüyor bugün.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Organizasyon yeteneklerinizi konuşturacak, size ihtiyaç duyanlara daha da faydalı olacaksınız. Üstesinden geldiğiniz her sorunla birlikte özgüveniniz de artacak. Bu sayede daha huzurlu bir gün geçireceksiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Planlama gerektiren konularda ileri görüşlülüğünüzle bir adım önde olacaksınız. Yalnız bugün içerisinde atacağınız imzalara dikkat etmenizde fayda var. Mevcut sağlık sorunlarınız başınızı ağrıtabilir, o nedenle kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Kariyerinizde yaratıcılık gerektiren projeler ve sanatsal çalışmalarla ilgilenmeniz gerekebilir. Sezgileriniz sizi olmanız gereken noktaya götürecek ki bu da doğru kararlar almanızı kolaylaştıracak.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bu hafta içinde maddi konularda dikkatli olması gereken biri de sizsiniz. Her ne kadar aşırı harcamaların insanı olmasanız bile beklenmedik masraflar için tetikte olmakta fayda var. Güneş ve sıcak hava ile ilgili rahatsızlıklara da dikkat edilmeli bugün.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş