16 Ağustos 2024 Cuma Günü burç yorumları!

16 Ağustos 2024 Cuma günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

934

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Güçlü sezgileriniz sayesinde iş hayatında başarılı sonuçlar elde edeceksiniz. Sabırlı, pratik çözümlere odaklı ve hızlı olmanız gereken anlarda kendinizi göstereceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Emeklerinizin maddi olarak da karşılığını görmekten daha doğal bir şey yok. Ancak biraz sabırlı olmanız gerekebilir. İlişkilerinizde önemli gelişmeler yaşanabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Çalışma ortamınızda sabrınızın sınırlarını zorlayan kişi ya da olaylara denk gelebilirsiniz. Böyle durumlar karşısında aceleci yaklaşımlar sergilemekten uzak durmalısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bugün hızlı kararlar ve düşünmeden atılacak adımlar için uygun bir gün değil. Her ne yaparsanız yapın muhakkak üzerinde ciddi şekilde düşündükten sonra işe koyulun.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

İş ortamınızda sözünüz geçiyor. Siz de bu durumun farkındasınız. Çalışmalarınızdaki detaycılığınız ile iş arkadaşlarınızın da paçasını kurtarabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Öfkenizi doğru yönlendirmeli, ne gereksiz bir sakinliğe ne de şiddetli bir öfkeye kapılmamalısınız. Zaten uzun sürede edindiğiniz tecrübeleriniz sizi doğru yönlendirecektir.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Bugün hata yapmaya meyilli olabilirsiniz. Kafa karışıklıkları, doğrudan sizi ilgilendirmese de alacağınız haberlerin üzerinizde oluşturacağı baskı gibi ruhsal bir yük hissedebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Kendi sınırlarınızı korumalı, yatırım yapmayı düşündüğünüz alanlarda ince eleyip sık dokumalısınız. Önümüzdeki günler özellikle maddi kazanç anlamında güzel gelişmelere gebe.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Haftanın son iş gününü yine büyük ihtimalle sinirlerinizi zıplatacak insanlara bir şeyler öğretmek ve işlerinizi olması gerektiği şekilde yürütebilmek için çalışarak geçireceksiniz. Neyse ki hafta sonunda biraz dinlenebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugünlerde hem işte hem de aşkta kazançlı çıkabilirsiniz. Yalnız üzerinizdeki kem gözlerin de farkına varın. Size fazlaca yakın davranan bazı kişilerin niyeti asla sizin mutluluğunuz değil.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Karşılaştığınız engeller sizi tahmininizden de daha güçlü hale getiriyor. Özellikle de iş hayatında karşınıza çıkan sorunları teker teker çözeceksiniz.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bugün kendinizi olmanız gereken noktadan uzakta, hedeflerini gerçekleştirememiş gibi hissedebilirsiniz. Unutmayın ki şu an yaşadığınız hayat başkaları için hayal bile edilemez düzeyde ve siz bunu kendi ellerinizle kazandınız.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş