havadurum

15 Temmuz 2024 Pazartesi Günü burcunuzu neler bekliyor?

Özellikle eğitim-öğretim, bilgiye ulaşma gibi konularda olumlu etkiler altında başladığımız bu haftanın ilk günü olan 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1633

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Haftanın ilk gününe geçtiğimiz haftanın negatif duygularından kurtularak başlayacaksınız. İş ve eğitim hayatınızla ilgili daha sıkı çalışmaya ve yeni bilgilere kucak açmaya hazırsınız. Duygusal anlamda da üzerinizdeki olumsuz enerjilerden kurtuluyorsunuz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Haftanın ilk günü finansal anlamda hem şans hem de dikkat gerektiren fırsatları bir arada sunuyor. Atacağınız adımlarda tedbiri elden bırakmamalısınız. Yüksek riskli atılımlardan kaçının.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Beklenmedik değişimler kapınızda. Bu haftanın enerjileri ile kendinizi bugüne kadar düşündüğünüzün tam aksi yönde kararlar alırken bulabilirsiniz. Bağımsızlık ihtiyacınızın yüksekliği zaman zaman sizi zora sokabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

İş hayatınız ile özel yaşamınız arasındaki dengeyi oturtmakta zorlanacağınız bir gün. Kendinizi fazla kaptırmadan, olayları bazen akışına bırakarak ilerlemeyi tercih etmelisiniz. Stres yönetiminde daha etkin adımlar atmanız gerekebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Eğitim alanında bu hafta içerisinde karşınıza çıkacak fırsatları göz ardı etmemelisiniz. Teknolojinin nimetlerinden faydalanarak kendinize yeni iş kapıları açabilir, ortak projelerde öne çıkabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Haftaya iş hayatında yeni projeler ve fırsatlara adım atarak başlayacaksınız. Sahip olduğunuz sosyal beceriler ve titiz çalışma yapınızla bulunduğunuz ortamda fark yaratacaksınız. Şans sizden yana.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Düşünce ve duygularınızı ifade etmekten çekinmemelisiniz. Duygusal dengenizi korumaya özen göstermelisiniz. Yeni insanlarla tanışmaktan ve sosyalleşmekten de kaçınmamalısınız. İş hayatınızda da ekip arkadaşlarınızla güzel projelere imza atabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Sevdiklerinizle yaratıcı ve eğlenceli anlar paylaşarak bağınızı güçlendirebilirsiniz. Duygusal dünyanı zenginleştirecek yeni deneyimlerle hayattan daha fazla keyif aldığını da hissedebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Yeteneklerinizi geliştirmek için güzel fırsatlar bulacaksınız. Sanatsal projelere başlamak isteyebilirsiniz. Yeni deneyimlere açık olmalısınız. Haftanın ilk gününe zihinsel anlamda güçlenerek başlayacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bu haftanın enerjileri sizi gelişime açık olmaya çağırıyor. Öğrenmeye, hevesli olacaksınız. Yeni deneyimler elde etmek, hayatınızı zenginleştirmek için adımlar atabilirsiniz. Kendinizi hiç olmadığınız kadar cesur hissedebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Haftaya yüksek enerji ve motivasyonla başlıyorsunuz. Geçtiğimiz hafta zaman zaman yoğun depresif bir ruh halindeydiniz ancak sabah saatleri ile birlikte bu halden kurtulacaksınız. Bol şans ve eğlence dolu bir hafta sizi bekliyor.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Haftaya geçmiş yaralarına odaklanarak başlamak pek de sağlıklı bir adım olmasa gerek. Özellikle yalnız kaldığınızda kendi kendinizi sorgularken bulabilirsiniz. Bu sürecin zorlu etkileri olacağı gibi duygusal anlamda güçlenmenize de katkı sunabilir.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş