15 Ekim 2024 Salı Burç Yorumları

15 Ekim 2024 Salı günü burcunuzu neler bekliyor?

1051

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Haftanın ikinci günü itibariyle karşınıza çıkacak fırsatları en iyi şekilde değerlendirmelisiniz Bu arada geçmişten gelen kişiler ile de yeni projeler vasıtasıyla tekrardan bağlantı kurabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Duygusal olarak yakınlarınızın desteğine ve fikirlerine ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün başlıyor sizin için. Maddi konularda ise genel tavrınızın aksine daha ayağı yere sağlam basan seçimler yapacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Özellikle sosyal çevrenizde size yeni ufuklar açabilecek kişilerle bir arada olma isteğiniz yükselecek. Öğrenmeye meraklı yapınız sayesinde karşınıza çıkacak eğitim fırsatlarını da iyi şekilde değerlendireceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bilmediğiniz mecralara doğru yol almak konusundaki çekincelerinizi bir kenera bırakarak yeniliklere kapınızı açıyorsunuz. Yol ve yolculuklar ile ilgili fırsatlar da bu sürece dahil olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Finansal anlamda kendinizi açmazda gibi hissettiğiniz anlarda kişisel bağlantılarınız sayesinde kısa ve uzun vadeli çözümlere ulaşacaksınız. Kısacası sosyal becerileriniz sizi bir kez daha dar bir durumdan kurtaracak.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Sağlığınız ile ilgili olarak gözardı ettiğiniz sorunlar artık müdahaleye muhtaç hale geldi. Bir an önce kapsamlı bir şekilde sağlık taramasından geçmeli ve gerekli ayarlamaları yapmalısınız.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Yeryüzünde sizin tarafınızdan keşfedilmeyi bekleyen pek çok güzellik var. Siz de yoğun iş ya da okul temponuzun arasında bir fırsat yaratıp, bu güzelliklerden payınıza düşeni almalısınız.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Hayatınızda yeni bir pencere açabilmeniz için iç dünyanızı olasılıklara açmalısınız. Yeni bir başlangıç istiyorsanız bunun için gerekli araştırmaları da yapmaya başlamanın tam zamanı geldi.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bugün nispeten daha riskli kararlar almaya meyilli olabilirsiniz. Özellikle de maddi konularda kişisel tercihlerinizin dışına çıkabilirsiniz. Yatırım araçları açısından düşünülecek olursa bildiğiniz yoldan şaşmamanız daha iyi olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Aile içinde yaşanan bazı gerginlikler su yüzüne çıkacak gibi görünüyor. Bu süreci doğru yönetebilirseniz huzuru sağlayabileceksiniz. Aksi taktirde geri dönülmez bazı kalp kırıklıkları yaşanabilir.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Geçtiğimiz haftadan bu yana bazı yanlış anlaşılmaların odağında yer alıyorsunuz. Sakinliğinizi koruyarak bu süreci olası en az zararla atlatmanız mümkün. Herkesin makul insanlar olmaları gerektiğini beklemeniz biraz fazla hayalcilik oluyor.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Yaratıcılığınızı ortaya çıkarmanız gereken bazı projelere katılabilirsiniz. Yeni bir deneyim yaşamanın önünü açacak bu yolda elinden gelenin en iyisini yapabilirseniz başarılı sonuçlar elde edeceksiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş