15 Ağustos 2024 Perşembe Günü burç yorumları!

15 Ağustos 2024 Perşembe günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

916

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugünü sizin için tek cümleyle özetlemek gerekse bu "Üstesinden gelebilirim" olur. Çünkü gün boyunca karşılaşacağınız olaylar size kapasitenizin sandığınızdan da geniş olduğunu, kendinize koyduğunuz sınırları ortadan kaldırdığınızda başaracaklarınıza kendinizin bile şaşıracağını kanıtlayacak.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Geçmişte kalp ve dolaşım sistemi hastalıkları yaşamış olan Boğa burcu üyelerinin bugünlerde kendilerine özellikle dikkat etmeleri gerekiyor. Gerek hava sıcaklıkları, gerekse beslenmelerine yeterli önemli vermemeleri geçmişten gelen sağlık sorunlarının bugünlerde başlarını ağrıtmasına neden olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Kendinizi sürekli tekrarlayan bir olaylar zincirinin kurbanı olarak görüyor olabilirsiniz. Tabii ki bu durumdan yalnızca siz sorumlu değilsiniz. Ancak işlerin çözüm noktasında bazen sergilediğiniz boşvermişlik hali aynı sorunlarla tekrar tekrar uğraşmanıza neden oluyor olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Uzun zamandır istediğiniz ama alamadığınız bir eşya ya da yapmak istediğiniz ama yapamadığınız şeyler için bugün gerekli şartları oluşturacak ve istediğinizi elde edeceksiniz. Çalışma ortamında da fikirleriniz iş arkadaşlarınızdan takdir görecek. Günün kazananı siz olabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bugün zaman zaman inatçı zaman zaman kararlı olarak tanımlanabilecek davranışlarınız olacak. Ne istediğinizi net olarak bileceğiniz bir gün. Dolayısıyla bu durum hareketlerinize de yansıyacak. Çevrenizdekilerden de destek göreceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Çalışma hayatınızda iş arkadaşlarınız tarafından net tavırlarınız ve sorunlara getirdiğiniz pratik çözümler dolayısıyla takdir göreceksiniz. Yalnız dikkat edin bu durum bazılarını kendi işlerini sizin üzerinize yüklemesine de neden olabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Terazi burçları bugün karşılıklı restleşmelerden, güç savaşlarından uzak durmalı. Bu durumlarda kısa vadede kazanan siz bile olsanız, uzun vadede özellikle de sevdiğiniz kişilerle aranıza gereksiz mesafeler koymuş olabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Tecrübe ve yeteneklerinizi sergilemek için bugün karşınıza birden fazla fırsat çıkabilir. Kendinize olan güveniniz artacak, elinizi attığınız işlerden başarılı sonuçlar alacaksınız. Sorunlar karşısında üreteceğiniz akılcı çözümler size zaman kazandıracak.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

İş hayatınızı önceliğiniz haline getirecek, yeni kazanç yolları oluşturmak için fikirler geliştireceksiniz. Geleceğiniz için bugünden yapabileceğiniz her türden yatırım için de çok doğru bir zaman.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Oğlak burçları için bugün özellikle harcamalara dikkat edilmesi gereken bir gün. Gereksiz alışveriş yapmayacaksınız ancak aldığınız ürünün gerçekten o bedelde olduğundan emin olmalı, gerekirse birden fazla fiyat alarak alışveriş yapmalısınız.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bugün içinde aklınızdan geçen olayların gerçekleştiğine birden çok kez tanık olabilirsiniz. Bu da olaylar karşısındaki gözlem yeteneğinizin, neden-sonuç ilişkisine benzerine başkalarında rastlanmayan bakış açınızın ne kadar farklı olduğunun bir kanıtı.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Gün içinde ani fikir değişiklikleri yapabilir, daha önceden verdiğiniz bazı siparişleri değiştirebilirsiniz. Kafa karışıklıklarına, karar vermede zorluklar yaşanmasına açık bir gün.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş