havadurum

14 Temmuz 2024 Pazar Günü burcunuzu neler bekliyor?

14 Temmuz 2024 Pazar günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okuyun!

950

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün insanlar enerjinize hayran kalacak. Cerat ve kararlılık ile kendinizi daha ileriye taşıyacaksınız. Yeni projeler için motivasyonununuz artıyor ve böylelikle yeni fırsatlar elde ediyorsunuz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Yaratıcılık gerektiren projelerde başarılı olacaksınız. Yeteneklerinizi sergilemek için bir an önce harekete geçmeniz iyi olacak. Böylelikle hem iş hem de aile hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Yeni insanlarla tanışmak için harika bir gün. Öğrenmeye karşı isteğiniz de artıyor bugün. Geçmişten gelen arkadaşlarla rastgele buluşmalar yaşayabilirsiniz ama siz pek de öyle geçmişte kalmaya niyetli değilsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Duygularınızı analiz etmeye meyilli olduğunuz bugün aile ilişkilerinizde de çözülmemiş problemlerinizle başa çıkmanız gerekebilir. Kendinize yeni bir yol çizmeniz gerekebilir. Değişikliklere hazır olmalısınız.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Fiziksel ve zihinsel enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde iş hayatında çok daha başarılı sonuçlar elde edebileceğiniz bir gün. Aktif olmak size iyi gelecek. Önümüzdeki haftaya da daha enerjik başlayacaksınız.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Meditasyon gibi iç huzurunuza iyi gelecek aktivitelere yönelebilirsiniz İlişkilerinizde de iyileşme enerjisi üzerine yoğunlaşıyorsunuz. Sizi yıllar öncesinden tanıyanlar karşılaştıkları bu yeni ve şifa verici konuşmaları olan kişi karşısında şaşkınlığa uğrayabiilir.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Güven ve istikrar bu gün ihtiyaç duyacağınız iki duygu olacak. Zaten hali hazırda ya kendiniz ya da aileniz tarafından benzer bir ortamınız var ancak siz bunun dışındaki dünyaya pek de hakim değilmiş gibi hissettiğinizden içsel bir şaşkınlık hali içerisinde olabilirsiniz. Paniğe gerek yok.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Yeni başlangıçlar, yeni rotaları keşfetmek için harika bir gün. Hem kendinizi daha derinden tanıma fırsatınız hem de sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirme fırsatı yakalayibilirsiniz. Giderek güçlenen önsezilerinize daha fazla güvenmelisiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Son zamanlarda bir türlü yakanızı bırakmıyormuş gibi hissettiğiniz talihsizlikler ya da aksiliklerle dolu günler geride kalıyor. Son bir gayretle bugünün zorluklarının da üstesinden geleceksiniz. Emeklerinizin karşılığını çok yakında toplamaya başlayacaksınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Her olaya stratejik gözle baktığınız için zaman zaman objektifliğinizi kaybediyorsunuz. Gerektiğinde güncelleme yapılmayan her olgu arıza göstermeye de meyillidir. Bugünden itibaren önümüzdeki haftanın sonuna kadar kendi başınıza ördüğünüz çorapların ceremesini çekecek gibi görünüyorsunuz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Başkalaının ancak hayal edebildiği şeyler sizin günlük yaşamınızın bir parçası. Üstelik o kadar çok sabrettiniz ki artık zaten çoktan hak ettiğiniz şeylere kavuştuğunuzda sizin içinizde o kadar da heyecan verici olmayabilir.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

İster evlilik hayatında isterse iş hayatınızda olsun eşleriniz, ortaklarınızla olan problemlerinizi çözecek, bugünden itibaren gelecek ile ilgili olarak daha huzurlu olacaksınız. Yeni bir döneme, eski sorunları geride bırakarak giriyorsunuz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş