14 Eylül 2024 Cumartesi Burç Yorumları

14 Eylül 2024 günü burcunuzu nelerin beklediğini yazımızda bulabilirsiniz.

1297

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Bugün daha az düşünüp, daha çok hareket edin. Yoksa bu aşırı düşünme hali yaşam enerjinizi düşürebilir. Zamanınızı mümkün oldukça verimli kullanmaya özen göstermeniz gerekiyor.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Bazı olayların hangi yönde gelişeceğini öncesinde görmüştünüz ancak elinizden bir şey gelmediği için izlemekten başka bir şey yapamamıştınız. Şimdi ön görülerinizin doğru çıkmasından hem keyif alıyorsunuz hem de uyarılarınızın dinlenmemesine içerliyorsunuz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

İş ve özel yaşamınızda kafa karışıklığı yaşama ihtimalinizin bir hayli yüksek olduğu bir gün. Zihninizin dinlenebilmesi için iyi bir uykuya ve günlük rutininizin dışında bir aktiviteye ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Ne yazık ki işler tam olarak sizin istediğiniz yönde ilerlemiyor olabilir. Beklemediğiniz insanlardan beklemediğiniz tepkiler almak hoşunuza elbette gitmemiştir. Ancak olaylar durulduğunda bu tepkilerin bazılarının kıskançlıktan değil de sizin iyiliğiniz için olduğunu kavrayabileceksiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Hafta sonunda iyice dinlenmeli ve gelecek haftanın sizi bekleyen yoğun temposu için enerji depolamalısınız. Bu arada muhakkak arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmeye dikkat edin. Çünkü geçmiş haftanın gerginliğini ancak bu şekilde atabileceksiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Güne hem kendinizi hem de kararlarınızı savunmanız gereken olaylar ile karşılaşarak başlayabilirsiniz. Haklı olduğunuzdan eminseniz geri adım atmanızı ya da taviz vermenizi gerektirecek bir durum yok.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Hali hazırda beklemede bıraktığınız bir projeniz, yarım kalmış bir işiniz varsa tamamlamak için bugün harika bir gün. Böylelikle aklınızı uzun zamandır kurcalayan bir konuyu daha rafa kaldırmış olacaksınız.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Gerçekten dost bildiğiniz insanların size olan yaklaşımları sayesinde hayatınızda olumsuz giden her ne varsa katlanabiliyorsunuz. Bu da içinde bulunduğumuz çağda adeta bulunmaz bir nimet ve siz de bunun farkındasınız.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bazı şeyler ne yazık ki yalnızca sizin tarafınızdan yapılmak zorunda. Bu da doğal olarak yükünüzü de stresinizi de arttırıyor. Son zamanlarda yaşadığınız yorgunluğun büyük oranda kaynağı bu durum.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugün içinde bulduğunuz durumda nasıl davranmanız gerektiği konusunda güvendiğiniz kişilerden tavsiye almaya özen gösterin. Zira size bambaşka bir açıdan söyleyecekleri oldukça önemli olacak.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Başkalarına bağlı olarak meydana gelen karasızlık ortamı size göre olmadığından içinize kapanmak, kendi kabuğunuza çekilmek isteği duyuyor olabilirsiniz. Ancak yakın zamanda böyle bir imkana sahip olamayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

İş hayatınız hafta sonunda bile özel hayatınızın bir adım önüne geçebilir, empati kurmanızı gerektiren olaylar yaşayabilirsiniz. Denge kurmaya çalışırken olası tartışma ortamlarından mümkün olduğunca kaçınmalısınız.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş