14 Ekim 2024 Pazar Burç Yorumları

14 Ekim 2024 Pazar günü burcunuzu neler bekliyor?

149

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Geçmişten gelen bazı güvensizliklerinizin sizi engellemesine izin vermeyin. Çünkü yeteneklerinizi sergileyip hak ettiğiniz pozisyonuna ulaşmanızı için bunu başarmanız gerekiyor.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Finansal olarak sizin için epey şanslı başlayacak ve öyle devam edecek. Paranızı iyi yönetebilirseniz gelecekte sizi bekleyen bazı önemli harcamalar için şimdiden birikim yapmış olacaksınız.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bu hafta sizi eğitim konusunda gerçekten güzel fırsatlar bekliyor. Eğer dikkatinizi odaklayabilir ve eğitimlerinize hak ettikleri ilgiyi gösterebilirseniz yepyeni bir dönemin de kapısını açmış olacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Kariyerinizde önemli dönüm noktalarından birini bu hafta içinde yaşamaya başlayabilirsiniz. O nedenle karşınıza çıkanların engel mi yoksa sizin için fırsat mı olduğu konusunda ince elemeli, sık dokumalısınız.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Kendinize ve kararlarınıza olan güvenininizin artacağı bazı gelişmeler bu hafta sizi bulacak. Bu durum hem iş hem de özel hayatınızda olumlu etkileri de beraberinde getirecek. Kendinize yeni kapılar açmaya başlıyorsunuz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Özellikle iş yaşamınız için güzel günler başlıyor diyebiliriz. Emeklerinizin ve özenli çabalarınızın karşılığını kısa bir sürede maddi ve manevi olarak almaya başlayacaksınız. Yurt dışı bağlantılı gelişmeler de yaşanabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Haftaya sosyal çevrenizde kendi isteğinizle yapacağınız bazı değişiklikler ile başlayacaksınız. Bir nevi temizlik gibi düşünebileceğimiz bu durum kişisel huzurunuzu korumak için atılması gereken bir adım.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Sırlar, neredeyse düğüm haline gelmiş bazı sorunlar bu hafta itibariyle birer birer ortaya dökülecek. Çözümü mümkün olan herşey çözülecek, mümkün olmayanlar ise hem sizin tarafınızdan hem de dahil olanlarca rafa kaldırılacak.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Yeni haftaya yeni heyecanlar ve yeni deneyimler ile başlıyorsunuz. Sizi bekleyen bazı zorluklara adeta koşar adım gidiyorsunuz. Çoklu görevleri seven zihniniz için bu türden karşılaşmalar besleyici olacak.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Kendi kendinize çelişkiye düşeceğiniz anlar yaşayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda aklına güvendiğiniz arkadaşlarınızdan ya da yakın aile çevrenizden fikir almaktan çekinmeyin. Böylece daha objektif kararlar alabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

İş ortamınızda bazı gerginlikler sizi bekliyor. Bu yüzden haftayı daha sakin bir şekilde geçirebilmek için ağzınızdan çıkan her şeye dikkat etmeniz gerek. Tahriklere kapılmadan, işinize odaklanabilirseniz ilerisi için çok daha huzurlu olacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Kendi kendinize koyduğunuz sınırları aşmanın zamanı geldi. Bugüne kadar karşılaştığınız fırsatları ayağınızın yere sağlam basmasını sevdiğiniz için reddediyordunuz ancak bundan sonraki günler için ufkunuz çok daha açık olacak.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş