13 Eylül 2024 Cuma Burç Yorumları

13 Eylül 2024 Cuma tarihli burç yorumlarınızı yazımızda okuyabilirsiniz.

617

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Haftanın son gününde daha çok kişisel hırslarınız ön planda olacak. Uzun vadeli hedefleriniz için ciddi adımlar atacak, daha fazla sorumluluk üstleneceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Geleceğinize yön vermenizi sağlayacak adımlar atabilmeniz için alacağınız eğitimlere daha fazla önem vermeniz gerekebilir. İlerleyen günlerde kendi işini kurmak isteyen Boğa burçları kesinlikle fırsatlara karşı daha gözü açık olmalı.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bugün kişisel gündeminizde maddi konular yer alabilir. Borçlarınız ve yapmak istediğiniz yatırımlar için bir plan belirlemeli ve daha disiplinli bir şekilde ilerlemelisiniz. Gerektiğinde uzmanlardan görüş almayı unutmayın.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

İş hayatınızda ortaklarınız ve çalışma arkadaşlarınızla yaptığınız iş birlikleri hakkında dikkatli olmanız gereken bir gün. Bazı konularda anlaşmazlıkların yaşanması çok mümkün.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Haftanın son gününü hem iş hayatının yoğun temposu altında hem de sağlığınız için mutlaka yapmanız gerekenlerin çokluğu ile fazlaca yorulabilirsiniz. Oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Planlı ve düzenli çalışmalarınız sayesinde bugün haftanın geri kalanından daha fazla ilerleme kat edeceksiniz. İşinizi ciddiye almanın ve gereklerini yerine getirmenin karşılığını alacağınız bir döneme giriyorsunuz.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Genel olarak çevrenizde adil ve objektif yaklaşıma sahip biri olarak tanınıyor olmanız sizi bazı noktalarda karar verici konumuna getiriyor. Bunun getirdiği kimi zaman maddi ama çoğunlukla manevi yük ile başa çıkabilmeniz için kendinize yeterli zamanı ayırmalısınız.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Bugün şansınız bir hayli açık olacak. O nedenle birikimlerinizi yatırıma dönüştürmek istiyorsanız, etraflıca düşünmek kaydıyla, aklınızdakileri gerçekleştirmelisiniz. Ayrıca geçmişinizde büyük yer tutan bazı sürpriz konuklara da hazırlıklı olun.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Çalışma hayatının sıkıntısını alışveriş yaparak üzerinizden atmak isteyebilirsiniz. İhtiyaç ve isteklerinizi doğru bir sıralamaya koymazsanız ayın ilerleyen günlerinde maddi olarak sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Hiç beklemediğiniz insanlardan, sizi gerçekten şaşırtacak tepkiler alabilirsiniz. Bunlardan bazıları sizi gerçekten üzebilir ancak en azından şimdilik üzerinde çok fazla durmamanızda fayda var. Aksi takdirde bu durumdan zarar gören siz olabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

İç hesaplaşma yapmak, yenilenmek istediğiniz bir gün sizi bekliyor. Özellikle akşam saatlerinde bu istek daha da yoğunlaşacak. Hafta sonu için küçük bir kaçamak ya da sevdiklerinizle küçük bir kaçamak size iyi gelecektir.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Geçirdiğiniz zorlayıcı süreçleri ardınızda bırakıp, kalan enerjinizi sevdiklerinize ayırmak isteyeceksiniz. Bunu da hafta sonuna sarkan işlerinizi tamamladıktan sonra kolayca yapabileceksiniz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş