13 Ekim 2024 Pazar Burç Yorumları

13 Ekim 2024 Pazar günü burcunuzu neler bekliyor?

865

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Herkesten farklı çalışan zihin yapınız ve doğru insanlarla ortaklaşa gerçekleştireceğiniz projeler ile iş yaşamınızda öncü konumuna gelebilirsiniz. Yine de bugün özelinde konuşacak olursak bazı iletişim problemleri yaşamanız, insanları yanlış anlamanız mümkün.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Bugünün tüm ilişkilerinde kilit bir oyuncusunuz, ancak övgünün çoğunu başkalarının aldığını görebilirsiniz. Bu durum canınızı sıksa da üzülmeyin, çünkü bu durum çok da uzun olmayan bir vadede değişmek üzere.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bugün kişilerle olan ilişkilerinizde hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Duruma müdahale etmeniz gerekecek ancak hiçbir şey sandığınız kadar kötü de değil. Bugün sadece işlerin istediğinizden daha yavaş ilerlediği o günlerden biri.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Bugün karmaşık görünen işleri üzerinize almaktan kaçınmalısınız. En azından bugün için kendinizi dinlendirmeniz, olayları derinlemesine düşünmek için kendinize vakit ayırmanız gerekiyor.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Siz ne kadar sevmeseniz de bugün olaylar oldukça belirsiz bir şekilde gelişiyor. Durumun netleşmesi için hem kendinize hem de yaşamın getirdiklerine biraz süre tanımanız ve her şeyi olduğu gibi değerlendirmeniz gerekecek.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Sosyal yaşamdaki becerileriniz bugün sizi bulunduğunuz ortamın aranılan kişisi haline getirecek. Arkadaşlarınızı, iş yaşamında beraber çalıştığınız kişileri daha yakından ve derinlemesine gözlemleme fırsatı bulacaksınız.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Sizi zorlu bir eğitim sürecinin beklediği yeni bir projeye adım atmak üzeresiniz. Yeteneklerinizi nasıl geliştirebileceğinizi göreceğiniz, sınırlarınızı zorlayacağınız bu süreç size her anlamda büyük fayda sağlayacak.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Kafanızı kurcalayan konular hakkında daha fazla bilgi edinmeniz için bugün güzel bir gün. Önsezilerinizi takip etmeli, daha fazla araştırma yaparak kenarda köşede kalmış ipuçlarını değerlendirmelisiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bugün yaşayacağınız kafa karışıklığı irili ufaklı eşya kayıplarına neden olabilir. O yüzden üzerinizde çok fazla değerli eşya taşımamaya özen göstermeniz maddi kayıplara uğramamanız açısından iyi olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Bugün yaratıcı yönünüzü kullanın. Hatta bu yönünüzü geliştirmek için kendinizi zorlayın ve yeni şeyler denemeye çalışın. Böylece ilerleyen günlerde içinde yer almak isteyebileceğiniz bazı projeler için şimdiden hazır olmuş olacaksınız.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bulunduğunuz ortamda kendinizi oldukça önemli bir pozisyonda bulabilirsiniz. Bunun sebebi de herhangi bir şans ya da birilerinin favori insanı olmanız değil. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşmanız. Bu yüzden kendinize olan güveninizi kaybetmemelisiniz.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Sizin dinlenme anlayışınız yeni şeyler öğrenmekten geçiyor. Bu bazen yeni bir yer keşfi de olabilir; ilgi alanınız dışındaki bir konuya giriş yapmak da. Üstelik günün enerjileri sizi eskisinden daha da meraklı kılıyor.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş