13 Ağustos 2024 Salı Günü burç yorumları!

13 Ağustos 2024 Salı günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

679

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

İş yaşamınızda bugün bir nevi arabulucu gibi çalışabilirsiniz. Kurumlar arası ya da iş yerinizdeki ekipler arasındaki köprü siz olacaksınız gibi görünüyor. Güvenilir ve net tavrınızla bu görevlerin üstesinden geleceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Bugünü tüm sorumluluklarınızı yerine getirdikten sonra kendinize ayırmak, yalnızlığın tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu arada iş ile ilgili eğitim fırsatları da kapınıza kadar gelecek. Yararlanmanız sizin için çok önemli sonuçlar doğurabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

İç huzurunuzu bozan her şeyden uzaklaşmak istiyorsunuz ancak çözülmesi gerekenlere karşı gözünüzü kapatamazsınız. Yapılması gerekenleri yapın, sonra da ilerisi için atmanız gereken adımlara odaklanın.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Güne keyifli başlayacak, güzel enerjiler altında devam edeceksiniz. İş hayatınızda da olumlu gelişmeler yaşanacak bugün. İçgüdüsel olarak yakın çevrenize daha korumacı tavırlar sergilemek isteyebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bekar Aslan burçları için yeni insanlarla tanışmak için fırsatlarla dolu bir gün. Tabii ki tanışacaklarınızı kendi kriterlerinize göre değerlendirmek için vakte ve onları daha yakından tanımaya ihtiyaç duyacaksınız.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Uzun zamandır aklınıza bile gelmeyen bazı eski dostlarınızla ilgili haberler duyabilirsiniz. Bunların bir kısmı ne yazık ki sizi üzebilir. Sizi de geçmişinizle ilgili hesaplaşmalara yönlendirebilir.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Yaptığınız her işte detaycılığınızın ön plana çıkacağı ve bu durumun da sizi normalden daha fazla yoracağı bir gün sizi bekliyor. Biraz da olsa olayları ya da işleri akışına bırakmanız işinizi savsakladığınız anlamına gelmez.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Hedeflerinizi yükseltmek, kazancınızı arttırmak isteyebilir bu konuda bazı ikili görüşmeler yapabilirsiniz. Yakın çevrenize verdiğiniz desteğin de takdir edildiğini hissedeceğiniz bugün ailenizle keyifli vakit geçireceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Kariyeriniz için hayati öneme sahip değişiklikleri bugün itibariyle yaşayabilir ya da bu konudaki en somut adımları bugün atabilirsiniz. Uzun zamandır emek verdiğiniz şeyleri arkanızda bırakıyor gibi hissetmeniz doğal.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Finansal anlamda rahata kavuşacağınız anlaşmalar bugün yaşayacağınız bazı dikkat eksiklikleri nedeniyle ellerinizin arasından kayabilir. Her zamankinden çok daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Bugün alacağınız haberler, uzun zamandır çözülmemiş bazı sorunları çözebilmeniz yolunda atacağınız adımlarda yol göstericiniz olacak. Alışılmadık olaylarla da karşılaşabileceğiniz bugün, sağlığınızı ihmal etmemeniz yerinde bir karar olacak.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Yeni bir eve taşınmak, evinizi yenilemek gibi fikirler bugün gün boyunca sizi etkisi altına alacak. Belki de sonunda ufak çaplı da olsa bir tadilata girişmeye karar verebilirsiniz. Bütçenizi sarsmadan ilerlemeye dikkat edin.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş