havadurum

12 Temmuz 2024 Cuma Günü burcunuzu neler bekliyor?

Dün sizin için çokça hayal kırıklığı, biraz da fazladan yapılan harcamalarla geçmiş olabilir. Peki 12 Temmuz 2024 Cuma günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okuyun!

1020

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Her ne kadar olaylar sizin beklediğiniz yönde gelişmemiş olsa da hayattan zevk alabilmek için elinize geçen fırsatları iyi değerlendirmek zorunda olduğunuzu unutmamalısınız. Yeni şeyler denemekten de vazgeçmeyin.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Geçtiğimiz aylarda pek çok sınavlardan geçtiniz. Bazılarının sonuçları ise henüz belli değil. Dolayısıyla sizin de sabrınız tükenmek üzere olabilir. Tam da bu süreçte aile üyelerinizden yakın zamanda sürpriz hediyeler almak sizi mutlu edebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Bulunduğunuz ortamı değiştirmek size iyi gelecek. Uzun zamandır böyle bir arayış içindeydiniz. Nihayet artık farklı yerlerin ve deneyimlerin tadını çıkarabileceksiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Kendinize has bir şeytan tüyünüz var. İnsanlar ilk etapta size kızsalar bile bu kızgınlık uzun sürmüyor. Sevildiğinizi bilmek hoşunuza gidiyordur muhakkak. Bugün ayak sağlığına dikkat etmeniz iyi olacak.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

İçinde bulunduğumuz Temmuz ayı size hem güzel hem de endişe verici haberler getirdi. Bunlarla ne yapacağınızı düşünmek, karar almak epey zorlayıcı oldu. Üstelik yakın aile üyeleriniz de bazı sıkıntılı süreçlerden geçiyor. Umutsuzluğa kapılmadan gelecek için planlarınızı yenilemeniz gerekebilir.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Kişiliğinizin pek çok farklı katmandan oluşması, içinde bulunduğunuz ortamlarda her türden kişiyle iletişim kurmanızı sağlıyor. Pazar gününe kadar zaman zaman kafa karıştırıcı enerjiler altında olabilirsiniz. Havanın sıcaklığını da düşünecek olursak, özellikle sıvı tüketimini arttırmanız sizin için iyi olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Yeni insanlarla tanışırken zaman zaman çekingen davranışlar sergileyebiliyorsunuz. Bu süreç atlatıldığında ise hem siz hem de karşı taraf için çok daha eğlenceli zamanlar başlamış oluyor. Bugün için özellikle dikkat etmeniz gereken nokta ise ani yaralanmalar olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Uzun zamandır çözülmesini beklediğiniz bazı problemler için çözüm aslında elinizin altında olabilir. İyice düşündükten sonra yapmanız gereken tek şeyin karar verip, uygulamaya geçmek olduğunu yakın zamanda göreceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Sezgilerinizin sizi yine haklı çıkaracağı bir gün olacak bugün. Her ne kadar kendinizi alacağınız olumsuz yanıtlara hazırlamış olsanız da bu sizin hayal kırıklığına uğramanıza engel değil. İkna yeteneğinizi epeyce konuşturmanız gerekebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Sırt ve boyun bölgenizde zaman zaman sizi oldukça rahatsız eden ağrılarınız olabilir. Durumunuzun daha da kötüye gitmesini istemiyorsanız bir an önce harekete geçmeniz gerekebilir. Hafife almanın sonuçları beklediğinizden kötü çıkabilir.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Babanız ya da hayatınızda baba figürü olarak yer alan kişilerle ilgili yeni gelişmeler var. Elbette bu gelişmelerden siz de etkileneceksiniz. Her ne olursa olsun düşüncelerinizi dürüstçe ifade etmekten çekinmeyin.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Hafta sonu yaklaştıkça sanata olan ilginizi besleyebileceğiniz etkinliklere katılmak için yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. En azından yakın çevrenizdeki etkinliklere katılmak için göstereceğiniz çaba size iyi gelecek.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş