12 Ağustos 2024 Pazartesi Günü burç yorumları!

İletişim konusunda aksaklıklar, dedikodular ve fırsatlarla dolu bir haftaya hoş geldiniz! Yeni haftanın ilk günü olan 12 Ağustos 2024 Pazartesi günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

1625

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

Haftanın iletişim konusunda zaman zaman olumsuz olacak etkilerinden siz de nasibinizi alacaksınız. İki dinleyip, bir konuşmaya; karşınızdakinin ne dediğini gerçekten anlamaya odaklanmanız gerekiyor.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Haftaya yoğun bir çalışma temposu, aileniz için halletmeniz gereken işlerle dolu olarak başlıyorsunuz. Bu arada bazı yer değişiklikleri de mümkün olabilir. Çevrenizden de ihtiyaç duyduğunuz desteği göreceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Miras, borç gibi konular bu hafta gündeminizde yoğun bir şekilde yer alacak. Dikkatli ve sabırlı hareket etmeli, atılacak imza ve ödenecek paraları iki kere kontrol etmeden hiçbir iş yapmamalısınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

İş hayatınıza daha çok odaklanacağınız bir haftaya girdiniz. Yeni projeler üretebilir, hali hazırda devam eden projeler arasından çoktan bitmiş olması gerekenler varsa sonlandırabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

Bir süredir ihmal ettiğiniz kronik hastalıklarınız ya da ihmal ettiğiniz randevularınız yüzünden sağlığınız sizi zor duruma sokabilir. Özellikle beslenmenize gereken özeni göstermezseniz bu durum ileride başınızı daha çok ağrıtacak gibi görünüyor.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Finansal konularda dikkatli hareket etmeli, aniden bastıran alışveriş yapma dürtüsüne karşı koymalısınız. Aksi takdirde özellikle önümüzdeki sonbaharda bugünlerde yaptığınız harcamaların acısı çıkabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

İş ve mali durumunuzda beklenmedik fırsatlar ve gelişmeler kapınızı çalabilir. Güvenli yatırım düsturunu elden bırakmadan, geleceğe yönelik atılımlarda bulunabilirsiniz. Ayak sağlığınız ise bugünlerde özellikle dikkatli olmanız gereken bir diğer husus.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Haftaya ikili ilişkilerinizdeki kararlarınızı gerçeklerden ziyade, duygularınızdan etkilenerek vererek başlıyorsunuz. Umalım da herşey sizin istediğiniz yönde ilerlesin. Aksi takdirde sizi yıkılan güvenler ve hayal kırıklıkları bekliyor.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Bu hafta zaman zaman sinirlerinizi zıplatacak olaylara şahit olabilirsiniz. Geçmiş yıllarda sakince hallettiğiniz pek çok duruma artık katlanacak haliniz kalmadı. Dolayısıyla bu dönemde sakin kalmak sizin için pek mümkün olmayabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

İş arkadaşlarınızın desteğiyle yeni projelere başlayabilirsiniz. Ekip çalışmasında üzerinize düşeni yapabildiğiniz müddetçe işler olması gerektiği şekilde ilerleyecek. İş yoğunluğunuz arasında kendinize zaman ayırmayı da unutmayın.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Hayatın rutin işleyişi size boğuluyormuşsunuz hissi veriyor olabilir. Bir değişikliğe ihtiyacınız var. Öyle çok büyük ve köklü bir değişiklik olmasına gerek yok. Belki uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle yapacağınız keyifli bir sohbet bile sıkıntınızı giderebilir.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Bugün sizin için iş hayatınızda odaklanma ile ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Halletmeniz gereken işlerin yükünü yavaş yavaş azaltarak bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Yakın zamanda elinize geçecek bir miktar para da gününüzü güzelleştirecek.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş