12-19 Ağustos Haftalık Burç Yorumları… Bu Hafta Sizi Neler Bekliyor?

Bu hafta gökyüzündeki hareketlilik hayatınızı kökünden sarsacak! Aşk, para ve kariyer konularında şaşırtıcı gelişmeler yaşayacak burçlar belli oldu! Hemen oku ve geleceğe hazırlıklı ol!

550

12-19 Ağustos haftası, astrolojinin meraklıları için heyecan dolu bir döneme işaret ediyor. Gökyüzündeki gezegenlerin etkisiyle hayatınızda köklü değişiklikler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda beklenmedik sürprizler, kariyerinizde yükseliş veya parasal konularda şanslı dönemler sizleri bekliyor olabilir. Peki, bu hafta hangi burçlar şanslı olacak? Hemen öğrenmek için okumaya devam edin!

Koç (21 Mart - 20 Nisan)

Haftanın ilk gününde Koç Burçları, sakin bir haftaya başlayacak. İş yerinizde çıkabilecek olan tartışmalarda sakin davranmanız büyük önem taşıyor. Bu hafta sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)

Boğa Burçları için bu hafta yoğun geçecek. Bir hobi edinmeniz ruh sağlığınız için büyük önem taşıyor.

İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)

İkizler Burcu bu haftaya oldukça bereketli başlıyor. Maddi konularda bolluk sizi bekliyor. Harcamalarınızı bu hafta dikkatli bir şekilde yaptığınız takdirde birikim için ilk adımı atabilirsiniz.

Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burçları için bu haftayı sakin geçirecekler. Aldığınız kararları iki kez düşünmeniz gerekiyor. Etrafınızdaki insanlarla küslükler yaşayabilirsiniz.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burçları bu hafta en şanslı burçlar olarak yer alıyor. Karşınıza yeni bir ilişki fırsatı veya mevcut olan ilişkinizde değişiklikler olabilir. Hayatın size sunduklarının tadını çıkartın.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burçları bu hafta sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Mide veya baş ağrısı gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz.

Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)

Terazi Burçları bu hafta sizin için sıkıntılı geçiyor gibi görülebilir. Ancak sıkıntılar size bir engel olmasın. Bu yüzden meditasyona başvurabilirsiniz.

Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)

Akrep Burçları bu hafta sizin için aşk dolu olacak. İlişinizde yeni adımlar atacaksınız. Aklınızdaki sıkıntılar yavaşça azalacak.

Yay (23 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burçları bu hafta yeni iş teklifleri karşınıza çıkabilir. Mevcut işinizden uzaklaşabilir ve yeni işler için adım atabilirsiniz.

Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)

Oğlak Burçları bu hafta sakin bir hayat için ilk adımı atacak. Karşınıza yeni dostluklar çıkabilir. Yeni insanlarla bağ kurabilirsiniz.

Kova (21 Ocak - 18 Şubat)

Kova Burçları, bu hafta aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Mantıklı davranarak başarıya ulaşabilirsiniz.

Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Balık Burçları bu hafta dileklerinizin bir bir kabul olduğunu göreceksiniz. İsteklerinize ulaşmak için adım atmaktan çekinmeyin.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş