11 Ağustos 2024 Pazar Günü burç yorumları!

Haftanın son günü hem evimizde hem de kendimizde değişiklik yapma isteği duyabiliriz. 11 Ağustos 2024 Pazar günü için burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek ister misiniz? Yükselen burcunuzu önce okumayı unutmayın!

965

Koç ve Yükselen Koç (21 Mart-19 Nisan):

İster iş isterse özel hayatınızda güç mücadeleleri, kişisel hırsların çakışması gibi durumlar yaşanabilir. Bu da biraz canınızı sıkabilir. Rekabet sizi olduğunuzdan da güçlü yapacak. Kendinize güvenin.

Boğa ve Yükselen Boğa (20 Nisan-20 Mayıs):

Hırslarınızın, arzularınızın sizi başarıya götürdüğü bir gerçek ancak bu arada dikkatli olmalı, aşmamanız gereken bazı çizgiler olduğunu unutmamalısınız. Uzun vadeli planlarınızı başlatmak için uygun bir gün.

İkizler ve Yükselen İkizler (21 Mayıs-20 Haziran):

Yaptığınız her işte kusursuzu hedefleyip, kendinizi gereksiz yere yoruyorsunuz. Hayatta hiçbir şey mükemmel değil. Hatta bu mükemmel olmama hali asıl mükemmel olan şey. Ufak tefek şeylerden ziyade büyük resme odaklanın.

Yengeç ve Yükselen Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz):

Biraz başınızı dinlemeniz, kendinizle baş başa kalmanız gerekiyor. Her ne kadar sosyal bir kelebek olsanız da yalnızlığın da kendine has güzellikleri olduğunu unutmayın ve tadını çıkarın.

Aslan ve Yükselen Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos):

İş hayatınızla ilgili fikirlerinizi çalışma arkadaşlarınızla paylaşırken dikkatli olmanızda fayda var. Zira bugünlerde gizli düşmanlıkların su yüzüne çıkma zamanı geldi. Finansal anlamda ise yeni kazanç kapıları ya da birikim yapma yolları bulabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak (23 Ağustos - 22 Eylül):

Bugün her ne yaparsanız yapın öncesine göre çok daha kararlı davranışlar sergileyeceksiniz. İstediğinizi elde etmek için karşınıza çıkan fırsatları gayet güzel değerlendiriyorsunuz. Şans sizden yana.

Terazi ve Yükselen Terazi (23 Eylül - 22 Ekim):

Sosyal çevrenizi genişletmeniz önümüzdeki günlerde çok işinize yarayacak. O yüzden yeni insanlarla tanışmak için elinize geçen fırsatları değerlendirmenizde fayda var. Özel hayatınızda ise ilişkisi olan Teraziler, rutinin dışına çıkmayı denemeli.

Akrep ve Yükselen Akrep (23 Ekim-21 Kasım):

Manevi anlamda kendinizi bir boşluk içinde hissedebilirsiniz. Belki ortam değişlikliği yapmanın zamanı gelmiştir. Yahut sürekli görüştüğünüz kişiler ile aranıza mesafe koyup, gelecek için farklı adımlar atmanız gerekebilir.

Yay ve Yükselen Yay (22 Kasım - 21 Aralık):

Kariyerinizde değişikliğe gitmek üzeresiniz. Her şeyin sizin ve ailenizin yararına olacağından emin olmak için attığınız adımların meyvesini topluyorsunuz. Pozitif kalmakta zorlanacağınız anlar olsa da daha güzel günler yakın.

Oğlak ve Yükselen Oğlak (22 Aralık-19 Ocak):

Alışılmışın aksine sevginizi ve ilginizi bugün daha çok insanla paylaşacaksınız. Bu arada özellikle aile bireylerinizin sağlığı ile ilgili haberler alabilirsiniz. Durumun gidişatına göre bazı planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Kova ve Yükselen Kova (20 Ocak-18 Şubat):

Planlarınızı herkesle paylaşmaktan vazgeçmelisiniz. Farkında olmasanız da çevrenizde hatta en yakınlarınız arasında bile sizin iyi ve mutlu olmanızı istemeyen insan sayısı bir hayli fazla. Önce harekete geçin, sonra anlatırsınız.

Balık ve Yükselen Balık (19 Şubat-20 Mart):

Sizi dibe çeken insan ve durumlardan yavaş yavaş kurtuluyorsunuz. Bugün radikal kararlar almaya daha yatkınsınız. Daha mutlu ve huzurlu olacağınız bir dönem için hazırlıklarınızı tamamlıyorsunuz.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş